![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
ja też
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze robie czarną bieliznę
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, czy już to było, ale nie chce mi się czytać wszystkich wypowiedzi
![]() 1. Zawsze w niedzielę robię obiad dla całej rodziny, ale nie zapraszam przez telefon, tylko wprowadzam na jeden dzień do domu, żebym mogła nimi też sterować. 2. Zazwyczaj małżeństwo ma tylko jedno dziecko, chyba, że urodzą się bliźniaki. 3. Dzieci (nawet jak są dorosłe i mają swoje rodziny) mieszkają z rodzicami. 4. Zawsze staram się, aby moi Simowie dotarli na szczyt kariery. I to chyba wszystko. Pozdrawiam SiMsMaNiAk |
![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wspanialy temat
![]() Ja zawsze: 1) Wpisujé boolProp'a 2) Daje na maksymalne potrzeby sima 3) Nie kupuje zlewów lub koszy na smieci tylko zmywarké i ugniatacz smieci 4) Zenié simów jak najszybciej, nie robié romansów ale zamierzam Prawie zawsze: 1) Daje simowi platynowá aspiracje 2) Kiedy ma sié urodzic dziecko wpisuje: forcetwins 3) Robié kwadratowy/prostokátny dom 4) Wyrównujé teren Nigdy: 1) Nie daje simowi aspiracji: ,,Pogon" za bogactwem lub Pragnienie romansowania 2) Nie nieuzywam zadnych kodów
Ostatnio edytowane przez Alisha : 15.10.2008 - 17:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Czas na mnie
![]() -nie kupuję nigdy oświetlenia(ewentualnie tylko na biurko/szafkę nocną),bo mi przeszkadza w grze ![]() -nie gram kodami -przed zajściem w ciążę simka robi sobie jak najwięcej dni urlopu,aby potem przez jakiś czas móc zająć się dzieckiem -zawsze gdy simowie się trochę wzbogacą zamawiam im najpierw pokojówkę,a potem ogrodnika -w moich rodzinach 3 dzieci to norma ![]() -najbardziej zadowolona jestem gdy w rodzince,którą najbardziej polubię dziećmi są 2 córki i syn -nie lubię robić pięter w domu -moi dorośli simowie gdy ze sobą mieszkają (najczęściej małżeństwa/narzeczeni) codziennie się całują przed pójściem do pracy ![]() -w piątki jest u mnie wielka impreza (wiosna:jedzenie wyniesione na dwór;lato:grill;jesień:ognisko;zima:przyjęcie w domu)-zapraszam dużo znajomych i przyjaciół oraz rodzinę -jeśli chodzi o gotowanie to staram się,żeby mieli codziennie coś innego xD To chyba wszystko.Jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopiszę. |
![]() |
![]() |
#77 |
Reputacja: 15
|
![]() - Ja nie gram z kodami, chcę aby gra była jak najbardziej realna - nie doładowuje kasy. Chce aby moi simowie borykali się z finansowymi problemami i powolutku rozbudowywali swój domek z takiego za 10.100$ do wielkeij rezydencji (robiłem takie coś przez wieleeeee pokoleń) - Światła świecą sie dzień i noc - Komputer i telewizor też nigdy nie są wyłączone - Łóżko niegdy nie pościelone - Zawsze w jednym domku mieszkają wszystkie pokolenia - Małżeństwo ma tylko jedno dziecko - nie urządzam żadnych przyjęć, nigdy, nawet na urodziny i wogole - w miłowie wybudowałem sobie kościółek, jako parcela publiczna i chodze do niego co niedzielę, chyba ze w rodzinie jest babcia, to chodze nią codziennie ![]() - nie mam ogrodów - żadko kiedy jadę do miasta, Jedynie po jakieś nowe ciuchy, albo komórke, gazety, lub gry. - jedno auto na podjeździe jest tyle warte co cały dom ![]() To chyba wszystko ![]()
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
- nie mam oświetlenia (bo i po co, ja wszystko widze, simy niemuszą)
![]() - zawsze mam włączony jakiś sprzęt audio (oczywiście wyciszone, bo nie słucham simowej muzy) - nigdy nie ściele łóżek (robi to sprzątaczka) - na śniadanie simy jedzą zawsze płatki |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
-nigdy nie robie simek nastolatek
-zawsze zatrudniam simów w karierze armia -zwykle wszystkie moje rodziny mają na nazwisko lol ![]() -nie mam oświetlenia -zawsze moje simki mają ciemny makijaż -nie kupuje wanien, wole kabiny |
![]() |
![]() |
#80 |
Reputacja: 10
|
![]()
A teraz kolej na mnie:
1. Wpisuję boolprop'a 2. Wpisuję kod na ukośne stawianie mebli 3. Zaczynam zawsze (prawie) od dwóch simów Więcej grzechów nie pamiętam. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|