![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
. ja tam nie umiem zostać . ` wierna ` jednej rodzinnie . poprostu wole . cały czas tworzyć inne xDD
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
karasss - Wow no to nieźle, ja mam najwyżej 3 pokolenia
![]() Moją rodzinką gram już ~rok, babka ma 5 synów (niestety, ale za to wszyscy podobni do taty, przystojniaki xP ), będzie się dalej starać o córkę bo jakoś jej nie wychodzi :shy: no i oczywiście zmienia facetów jak rękawiczki, co prawda mieszka z obecnym partnerem razem, ale na kocia łapę, zresztą on ma narzeczoną :con: . Przez całe swoje życie dorobiła się niezłego majątku (nie jest jeszcze emerytką). P.S. Wypiła już co najmniej z 10 eliksirów :wacko: |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Mój rekord to granie rodziną od 2004-2008 do 31 stycznia ale narazie simsów niemam bo nowy komp...razem pięć lat a tej rodziny juz niemam
![]() Pozdr. ![]() Ostatnio edytowane przez Origáme : 01.02.2008 - 19:59 |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Ja tam zaczęłam od jednej. Pomnożyli się jak króliki, więc musiałam im zbudowac nowe domy i stworzyc jakieś ładne samotne simki (lub simów), pożenic ich i w ten sposób zrobiło się prawie całe miasto. Teraz oni odwiedzają się nawzajem - z niezapowiedzianą wizytą na przykład. I wujek niańczy dziecko, albo zostaje sobie na noc (sam). I ogólnie jest czad. Potem dopiero dodałam inne rodzinki zeby dzieci tamtych miały się z kim żenic. I jest fajowo. Przy okazji - dziewczyny zapraszam na stronkę.
|
![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ogólnie mam kilka rodzin (Maxisowe i chyba 3 stworzone przez siebie) gram wszystkimi po trochu.. ich dzieci pobierają się między sobą.. już się pogubiłam kto jest czyim kuzynem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Ja codziennie buduje nowy dom xD Lubie budować domy ;pp A mój rekord to... 2 tyg xD
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
ajaj, moja rodzinka ma już trzy miesiące
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
hmm...mój rekord to...tydzień? ale to było 2 lata temu
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
moj rekord to 1 miesiąc od niemowlaka do grobu
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Ja mam jedną rodzinkę, która ma przepiękny dom i jest w niej już parę pokoleń... Kocham ją :*
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|