|
|
#72 |
|
Guest
|
Hmmm... Ta simka z Cegiełki nie podoba mi sie.... 5/10
Anne nowa jest ślicznaaaaaaaa 10/10 Alicia tez jest piękna 10/10A co do Carmen to sie obrażam xD Zgadnij za co?? Nie wiesz ?? To wystarczy popatrzyć na moją Kornelię którą ja zgapiłam od Maji Kryńskiej która jest co prawda nauczycielką w podstawówce ale co tam xD |
|
|
#73 |
|
Guest
|
Hmm przysięgam że od ciebie nie ściągałam no ale jeszcze zobaczę.
Ja mam jakiś dziwny gust bo tę simkę Keishę ubóstwiam ^^. Lool, przed chwilą u biednej Alicii był złodziej (miała alarm), przyszedł policjant i go nawalił, a moja piękna zgarnęła 500 zł! Jutro będą uroczyste zakupy^^.EDIT: Sory za offtop. ![]() EDIT2: O kurczę, naprawdę podobna wyszła. Nie był to jednak efekt zamierzony i bardzo przepraszam Milcię. Ostatnio edytowane przez sympathique. : 01.03.2008 - 10:46 |
|
|
#74 |
|
Guest
|
|
|
|
#75 |
|
Reputacja: 11
|
Te dwie mają taką dziwną urodę... Ta pierwsza ma jakieś te usta... Dziwne ;p A ta druga jest już lepsza... Ale ogólnie jest OK ;d
|
|
#76 |
|
Reputacja: 22
|
Terri jest bardzo ale to bardzo sztuczna. Trudno jest mi ją ocenić...
Taylor: jako murzynka powinna mieć szeroki nos. Oczywiście nie jest to wymygane ale wtedy wyglądałaby bardziej naturalnie. Usta są jakieś takie jakby jej coś w nie wstrzykneli... Podobają mi się oczy zmieniłabym tylko trochę ich kształ na bardziej kobiece. Taylor z małymi poprawkami byłaby bardzo ładna. |
|
|
|
|
#77 |
|
Reputacja: 10
|
Ostatnie simki są okropne,ale ,,Simka, która posiada dom pt. "Cegiełka" (dział: Domy-The Sims 2)" jest śliczna,za to Debbie przypomina mi Victorię Becham
|
|
#78 |
|
Guest
|
Ładne ale ta Teri jakaś taka kwadratowa a co do nauczycielki nie ma najmniejszego problemu xD
|
|
|
#79 |
|
Reputacja: 10
|
dzieki mam już wszystkie wryzurki z tej strony
|
|
|
|
|
#80 |
|
Guest
|
A więc z tych pierwszych Twoich simek naj naj bardziej podoba mi się ta EMO.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|