|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Niedawno zaczęłam grać w sims 2 i mam dodatek czas wolny,moja simka uszyła kilka rękawic.Mam pytanie jak je sprzedać?(nie mam dodatku własny biznes ale za niedługo będę mieć).
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Np. wziąć z wyposażenia, postawić na podłodze, wejść w tryb kupowania i sprzedać
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A ja się zastanawiam w jaki sposób można udać się pod namiot. Może ktoś z was wie??
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Pod namiot można się udać w dodatku Podróże. Tego typu nocleg jest za darmo.
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
Miracle - sprawdź, czy nie ma tych tac serów w przekąskach.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Tace serów i chipsów są normalnie w lodówce, jeśli masz wystarczająco tych punktów entuzjazmu to w opcjach klikając na lodówkę pokazuję się osobna opcja "podaj tacę..."
A co do namiotu, to niby dlaczego tak jest, skoro widzę zdjęcia w necie z dodatku "Czas Wolny" to chyba opcja powinna być dostępna niezależnie od tego czy ma się "Podróże", czy nie. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mam pytanie, moja simka ma najwyższy poziom zainteresowania w dziedzinie sztuka i rzemiosłao, ma też maksymalną kreatywność, a jednak może szyć tylko rękawice kuchenne, można to jakoś zmienić ?
|
|
|
|
#9 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
można za pomoca inSiminator'a, ale jeżeli grasz bez sztuczek i kodów, to musisz się uzbroić w cierpliwość, dopiero po uszyciu 40 albo 50 rękawic sim zodbywa brązową rangę i może szyć kolejne rzeczy
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Najlepiej zaopatrzyć się w hełm mądrości (czy jakoś tak) - szybciej zdobywa sie rangę.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|