![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie to bardzo dobry dodatek. Wkurza mnie to że cały czas do mojego sima dzwonią, niektóre telefony odbieram a niektóre nie. Szkoda że pasek hobby spada dość szybko. A ogólnie jest ok. Daję 8/10
|
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo fajny dodatek, miło się gra, a hobby to wspaniała sprawa.
W całej grze tylko trans mnie wkurza. Co to niby ma być? |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
To jest pytanie retoryczne?
![]() Jeśli nie- trans to stan sima, w którym podczas uprawiania hobby z maksymalnym entuzjazmem ma "zamrożone" potrzeby, które nie spadają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Wrażenia z gry jakie odniosłam:
na plus: -nowe obiekty są świetne -ubrania no troche kiczowate, ale ok -wiele nowych interakcji pomiędzy simami i przedmiotami -najlepsze kariery -nowe miasto, które bardzo mi się podoba -dobre pomysły na hobby na minus: -wzkaźnik hobby trochę za szybko spada -gra staje się czasami trochę monotonna, ale i tak oki Ocena gry: 7/10 jest bardzo ciekawa, ale i tak nie powala na kolana, bardzo lubię ten dodatek ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Co tu dużo mówić
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Spodziewałam się czegoś lepszego po tym dodatku, aczkolwiek dochodzą w miarę ciekawe i fajne przedmioty/interakcje. Ubrania jednak są trochę kiczowate, jak wspomniała Elajza. Ogólnie jest ok, ale mogłoby być lepiej.
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Gra ogólnie fajna, lecz niektóre ubrania są trochę brzydkie.
|
![]() |
![]() |
#79 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Gra ogólnie może być, jednakże pan Humble jest wnerwiający, ale daje fajnego kompa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Jeden z lepszych dodatków do gry, aczkolwiek mało satysfakcjonuje dobrnięcie do końca danego hobby. Droga na szczyt powinna być nieco bardziej urozmaicona, moim zdaniem. Poza tym strasznie coś mało nowych ubrań i fryzur.
Moja ocena: 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|