![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie male pytanie.
Jak odpaliłam grę i włączyłam wskazówki, to wyskoczyło mi że można umieszczać obrazy w różnych częściach ściany, ale żeby to zrobić trzeba nacisnąć Ć czy Ń czy jakoś tak...i właśnie jak wybierać tę "pozycję" obrazu? Bo mnie to bardzo ciekawi jak można wcisnąć "ń" xD |
![]() |
![]() |
#73 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam ;-) Woltuwa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Mam pytanko w CW przychodził koleś i zostawiał nam kompa czy teraz mieszkając w mieszkaniu bnie w domu też dostanę ten komputer ??? Strasznie mi się podobał ;] Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 01.09.2008 - 15:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
nie widzialam takiego pytania - jest insimenator i inteenimater do oz?
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
centaurea_cyanus, nie ma jeszcze.
agnieszka130187, przynosi. |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko, może wie ktoś dlaczego po zainstalowaniu tego dodatku jak kilka na zmywarkę czy też ugniatacz śmieci to mam jakieś napisy po angielsku (w tej chwili dokładnie nie pamiętam jakie)? Z góry dodam, że gra oryginalna nie z neta.
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Może masz jakieś dodatek z neta..?
Bo ja tak nie mam.. O.o Ostatnio edytowane przez blakistoni : 01.09.2008 - 17:25 |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
No jakieś tam śmieci mam... samochód i jakieś ubranie, ale wcześniej nie robiły problemu... hmmm, usunę te syfy i zobaczę... ;p
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
A tym razem ja mam pytanie. Miałem randkę marzeń, dostałem paintball. Tyle tylko, że jest on przed drzwiami i nie mogę go wziąć do mieszkania ;f. I jak mam to wtargać?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 43 (0 użytkownik(ów) i 43 gości) | |
|
|