![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak dla mnie to jest OK.
Miło sie czyta, ale mogło by być troszkę więcej zdjęć ![]() Pisz dalej :] PS.Tylko mógł byś ściągnąć jakieś włosy Hanny i wtedy wyglądałaby trochę lepiej.
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba to FS
![]() To FS też fajne, 9/10 |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
nudne i napisane w dziecinny sposob.
sorry, nie podoba mi sie.
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
|
![]() Cytat:
KAŻDY autor, BEZ WYJĄTKU (!) musi być przystosowany na KRYTYKĘ. nie wiem, nie ogldalam calej tej hany montany czy jakos tak -> ale z reklam w kinie widzialam, ze szatynka idzie na casting i spiewa. kupuje sobie blond peruke i jest gwaizda. faktycznie, nie sciagane z serialu. pozdrawam. i radze poczytac cos ambitniejszego /offtop
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
No to tak.
Po pierwszym odcinku jeszcze się powstrzymałam, żeby coś napisać. Trochę za dużo jadowitych słów mogło paść ![]() A teraz tak: Po pierwsze nie lubię pani Miley C. vel. Hannah Montana. Ale to pomińmy. Dla mnie w Twoim fs dzieje się za dużo, za szybko. Błędów nie wypominam, wezmę pod uwagę wiek. Może spróbujesz trochę poopisywać uczucia dziewczyny? ![]() ![]() Co do dodatków: jak dla mnie skoro nie chcesz, to ściągać nie musisz. Aczkolwiek warto tez trochę pokombinować nawet z maxisowymi postaciami ![]() Wierz mi, że się da - koleżanka zrobiła Angele Merkel bez dodatków, bardzo podobną ![]() Nie ocenię ![]() P.S. Niepokorna, wybacz - idę już do Ciebie komentować ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
niepokorna-To jest wzięte z jej prawdziwego życia a nie z serialu...
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
mi się podoba chociaż troszkę za mało zdjęć
![]() no i co tu dużo mówić fotostory mi się podoba więc nie zważaj na te złe komentarze chociaż to one motywują do pracy... |
![]() |
![]() |
#79 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#80 |
Reputacja: 13
|
![]()
Odcinek 1: Szczerze? Nudny. Mógłbyś opisać ciekawiej i wolniej całą akcję żebym miała czas się w to wciągnąć...
Odcinek 2: Dziwne, że na początku odcinka ona jest gwiazdą, ale w pierwszym jeszcze nie była. Faktycznie, poprawiły się zdjęcia. Samej panny Montany nie lubię, ale nie będziemy dyskutować o gustach, prawda?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|