Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Poradniki
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.12.2003, 08:19   #71
cornelia
Guest

Domyślnie

ta galazek uśmiercanie to jest to

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.03.2004, 20:03   #72
diamencik
Guest

Domyślnie

soory ze sie wtracam, ale jak sie podpisuje kontrakt lub cos takiego (podobno przez telefon...)???? wrazie czego, mam po angielskiemu... bylabym wdzieczna za podanie mi rady

stare 08.03.2004, 20:09   #73
tomik
Guest

Domyślnie

tzreba zjrzeć do brukowca który gazeciara dostarcza razem ze starą gazetą

stare 08.03.2004, 20:18   #74
diamencik
Guest

Domyślnie

aaa dzieki sproboje :]

stare 10.03.2004, 09:07   #75
diamencik
Guest

Domyślnie

dobra wszycho swietnie, ale wiecie co?? w jeden dzien zrobilam w sumie (mam po angielsku) : swimwear, winterwear, add print (lub cos takiego), swimwear, winterwear, add print.... i nie dostalam zadnej gwiazdki ( nie mowiac o polowie gwiazdki) ludzie, co sie dzieje? zawsze ruda i siwek byli zadowoleni, a ja siedze przy dwoch gwiazkach, nie mogac sie ruszyc dalej!! pomocy!!

--------

aaa juz wiem... porzebni mi sa dwaj przyjaciele wsrod gwiazd...

stare 20.03.2004, 07:32   #76
Sutek
Guest

Domyślnie

diamencik post pod postem! Nie lam regulaminu! Trzeba bylo zedytowac jeden z tych postow albo skasowac oba!

No ja tez gram sposobem kornelii i gram juz gdzies moze 15 dni? Nie wiem . Najgorszy jest wybieg. Nie cierpie tego faceta i tej babki oni maja jakas epilepsje tak skacza . A mi sie stalo cos dziwnego - babka mnie ochrzanila, mialem nad glowa gwiazdke i minus i...zyskalem 4 gwiazdki . Istny lol ale to korzysc dla mnie nie musze sie juz z nia meczyc, nagrywam fajne teledyski i zarabiam kupe kasy

P.S Cornelia cos ty tam pisala zeby nagrywac 6 teledyskow dziennie!? Ja nagrywam 4 i wtedy moj Sim jest padniety, ma komfort na skraju wytrzymalosci (juz zaczyna sie drzec o kanape i telwizor) a sprzedaje Sima przed kaZdym wyjazdem do dzielnicy showbiznesu :roll:

stare 11.04.2004, 17:44   #77
nika1990
Guest

Domyślnie

no to może by ktoś napisał jak zdobywać te gwiazdki,bo ja mam 0,5 i nie wiem co dalej:[ help:odpiszcie na maila:[email protected]

stare 12.04.2004, 20:21   #78
Szynszyl
Guest

Domyślnie

nie zalamuj mnie przeciez w tym temacie jest ten sposob opisany przez Cornelie

stare 12.04.2004, 20:28   #79
nika1990
Guest

Domyślnie

kim jest ruda i gdzie ona jest???? <_< :o odpiszcie na adres maila:[email protected]

stare 12.04.2004, 21:04   #80
nika1990
Guest

Domyślnie

dobra-luzz-znalazłam tą,,rudą-krowę'',ale...zdobyłam tą gwiazdkę-nad głową simki ukazała mi sie gwiazdka,ale mimo to w pracy mam 0,5 dlaczego tak jest??

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania