![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
soory ze sie wtracam, ale jak sie podpisuje kontrakt lub cos takiego (podobno przez telefon...)???? wrazie czego, mam po angielskiemu... bylabym wdzieczna za podanie mi rady
|
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
tzreba zjrzeć do brukowca który gazeciara dostarcza razem ze starą gazetą
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
aaa dzieki sproboje :]
|
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
dobra wszycho swietnie, ale wiecie co?? w jeden dzien zrobilam w sumie (mam po angielsku) : swimwear, winterwear, add print (lub cos takiego), swimwear, winterwear, add print.... i nie dostalam zadnej gwiazdki ( nie mowiac o polowie gwiazdki) ludzie, co sie dzieje? zawsze ruda i siwek byli zadowoleni, a ja siedze przy dwoch gwiazkach, nie mogac sie ruszyc dalej!! pomocy!!
-------- aaa juz wiem... porzebni mi sa dwaj przyjaciele wsrod gwiazd... |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
diamencik post pod postem! Nie lam regulaminu! Trzeba bylo zedytowac jeden z tych postow albo skasowac oba!
No ja tez gram sposobem kornelii i gram juz gdzies moze 15 dni? Nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S Cornelia cos ty tam pisala zeby nagrywac 6 teledyskow dziennie!? Ja nagrywam 4 i wtedy moj Sim jest padniety, ma komfort na skraju wytrzymalosci (juz zaczyna sie drzec o kanape i telwizor) a sprzedaje Sima przed kaZdym wyjazdem do dzielnicy showbiznesu :roll: |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
no to może by ktoś napisał jak zdobywać te gwiazdki,bo ja mam 0,5 i nie wiem co dalej:[ help:odpiszcie na maila:[email protected]
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
nie zalamuj mnie
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
kim jest ruda i gdzie ona jest????
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
dobra-luzz-znalazłam tą,,rudą-krowę'',ale...zdobyłam tą gwiazdkę-nad głową simki ukazała mi sie gwiazdka,ale mimo to w pracy mam 0,5 dlaczego tak jest??
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak ulepszyć simów. | alex_mruz | The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć! | 11 | 06.07.2006 17:04 |