|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Instalujecie ten program. Uruchamiacie go i powinna pojawić się takie okienko
Oznacza że wszystko jest ok Następnie jak chcemy zainstalować tego moda ściągamy go i klikamy na nim prawym przyciskiem myszy! I klikamy na podświetlonej opcji czyli Install to Sims 3 i zadziała !![]() Uff to powinno ułatwić wam instalacje moda. Pozdrawiam Ania Jak ktoś jednak będzie miał problem to proszę napisać PM pomogę.
Ostatnio edytowane przez gangheroni : 09.06.2009 - 00:09 |
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 12
|
No okej.
Ale w 2 Był kod na wszystko nawet na najlepszą karierę. Nie lubię tak powoli zdobywać pracę.!
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Parę gier i programów nic specjalnego. Nawet jeśli użyjesz tego kodu na karierę to i tak nic nie da bo nie będziesz miała umiejętności potrzebnych do np awansu.
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
To wtedy umiejętności robisz za pomocą moda z mod the sims
![]() ja tak zrobiłam, ustawiłam dla sima maksymalną karierę muzyczną, umiejętności poprawiłam szybko za pomocą książek, tylko występy zostały do robienia ale występów się nie nauczę, tylko trzeba je dawać i będzie git ![]() to samo sprawdzałam z karierą biznes i dziennikarstwem, zostają nieduże rzeczy to załatwienia jak się ma na max umiejętności. A jeśli chodzi o ten hack na szybkie uczenie: działa i nie robi problemów. Sćiągnełam wersje 4. Wystarczy czytać książke i w kilka sekund poziom 10. I w księgarni również pojawiają się nowe książki o bardzo dziwnych tytułach, dzięki którym można również gitarę, wędkowanie, malowanie i pisanie mieć na maxa. Kupujecie te książki, czytacie bo umiejętności na max
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
przecież umiejętności nie są potrzebne do awansu!
moja simka w karierze dziennikarki ma pisanie rozwinięte na max,ale za to charyzmy ma tylko 1 punkt.mimo to osiągnęła szczyt tej kariery,wcale nie podwyższając charyzmy (a potrzebuje chyba 5 poziom tej umiejętności) najważniejsze to wypracować ten pasek,co jest obok opisu pracy.to dzięki niemu awansujemy,i cały czas ciężko pracując można zdobyć szczyt zawodu,nawet jak się nie ma o nim pojęcia. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Chryzantem, w takim razie po co, w okienku o umiejętnościach, ileś punktów (właśnie zależnie od pracy) jest podświetlone? Moja simka jest kucharką i ma podświetlone 5 punktów, jak ich nie zdobędzie, to nie awansuje. Sim Sporotwiec również.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Są potrzebne bo im masz więcej umiejętności tym szybciej dostaniesz awans!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|