|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
ok znalazlem lilje ale dalej mi ryby nie skacza
mam kolejne pytanie: mam 90% chrzaszczy i szukam ciagle i patrzylem na ta liste ktora ktos napisal ze wsyztskimi chrzaszczami i wyszlo ze nie mam tylko zuka teczowego, wiecie gdie go mozna znalezc w SV? w jakim miejscu? po okolo 20-30 razy (tyle samo dni) chodzenia do katakumb udalo mi sie znalezc pluton i mam w koncu wsyztskie kamienie, pozdro |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
używaj opcji edytuj,a co do ryb,to musisz mieć 10 z danego gatunku,aby była opcja "wrzuć rybę do stawu",polecam ten hak-trzeba się zalogować,aby pobrać http://www.sims2workshop.com/viewtopic.php?t=3073 mając już 1 rybę można ja wrzucić do stawu |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
unikalne ulepszenia
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ilona wiem ze trzeba miec 10 ryb
ale czytaj uwaznie bo nie o to sie pytam moje pytanie dotyczylo jak mam zrobic zeby ryby skakaly (bo w moim stawie ryby nie skacza --> "to jest dobre miejsce na lowiebnie ryb ale powiedzie ci sie lepiej jesli poszukasz stawow gdzie ryby skacza") |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
co do tych ulepszen to zeby zrobic je wkominku/zmywarce/drzwiach/telewizorze to trzeba je kupic najtansze(czytaj gorsze)
a ja mam taki problem nie moge znalezc ostatniego chrzaszcza - żuka tęczowego, moglby ktos powiedziec gdzie go znalazl (miasto SV) a najlepiej to dac screena z tym zukiem (jak on wogle wyglada) pozdro. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja mam pytanko, gdzie można znaleźć rybę śmierci w SV? Ja wzamian mogę pomóc przy szukaniu innych ryb, wystarczy do mnie napisać na Gadu-Gadu - 6610101. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Witajcie!
![]() Mam pytanie, gdzie mogę złowić rybę śmierci? W zamian za pomoc mogę pomóc przy szukaniu innych ryb, wystarczy napisać na Gadu-Gadu - 6610101. Pozdrawiam. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
nie fajnie, czyli zeby wszystkie unikalne ulepszenia zrobić muszę kupić teleporter i replikator żywności, a to już nie takie łatwe :x wrr
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja mam problem z roślinami. Moja simka poznala 19 rodzajów roślin co stanowi 95% wszystkich. Moje pytanie jest takie czy ktoś odkrył wszystkie 20?
Odkryte rośliny: 1.Arbuz 2.Bakłażan 3.Burgeroślina 4.Cebula 5.Czosnek 6.Dzrzewo limonkowe 7.Drzewo pieniężne 8.Jabłoń 9.Krzak kw. śmierci 10.Krzak płonących owoców 11.Omniroślina 12.Papryka 13.Pnącze winne 14.Pomidor 15.Sałata 16.Seroroślina 17.Stekoroślina 18.Ziemniak 19.Życiodajna roślina A może ktoś mi wskaże czego mi brakuje? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|