|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Córka dostala w prezencie dodatek W. Podróże podczas instalacji pyta coś o aktualizacji i czy instalować dalej nacisnąlem TAK po instalacji gra sie uruchamia i wyskakuje " Nastąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku. " no i jest pat to samo wyskakuje startując z płyty sims 3 lub dodatku W.P gra nie była wcześniej nigdy aktualizowana gra Sims3 chodziła bez zarzutu jak dalej postepować czy tylko nowa instalacja sims3 czy odinstalować same dodatek W.P żeby działały same Sims3(jeżeli to coś da) gdzie jest ten dziennik inne rady |
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jak wyświetlać dzienniki zdarzeń # Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania. Kliknij pozycję Narzędzia administracyjne, a następnie kliknij dwukrotnie ikonę Zarządzanie komputerem. # W drzewie konsoli rozwiń węzeł Podgląd zdarzeń, a następnie kliknij dziennik zawierający zdarzenie, które chcesz wyświetlić. # W okienku szczegółów kliknij dwukrotnie zdarzenie, które chcesz wyświetlić. Zostanie wyświetlone okno dialogowe Właściwości: Zdarzenie z informacjami o zdarzeniu zawartymi w nagłówku i opisem zdarzenia. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miałem ten sam problem
![]() Wystarczy zainstalować na nowo grę. ![]() powodzenia, wesołych Świąt! ![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Może do wina dodatków ? Mi się przez mody gra nie chciała uruchomić po aktualizacji.
![]() |
#5 |
Reputacja: 19
|
![]()
Ja również mam problem po aktualizacji. Mianowicie w jednej z rodzin w ogóle ich nie ma tzn. dotychczasowe zniknęły, a każda próba nawiązania nowych nic nie daje, bo pasek znajomości jest cały czerwony, a interakcje z innym simem w ogóle nic nie dają na plus. Po za tym każde nowo-narodzone dziecko ma kontakty zerowe z rodzicami i poprzez interakcje typu nakarm czy pobaw się nie zwiększają tego paska non stop wynosi zero. Nawet po zmianie grupy wiekowej jest to samo. Proszę o pomoc.
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Chyba dodatki (niektóre) dla tej łatki są wręcz toksyczne... Spróbuj przenieść Mods z The Sims 3 do Wymarzone Podróże albo usunąć te mody... Bo ja przez dodatki miałem kłopoty z włączeniem gry (nie ładowała się gra)
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
http://img301.imageshack.us/i/bladl.jpg/
Podczas instalacji patcha 2.2.8 z wersji 2.0.86 wyskakuje mi ten blad ma ktos pojecie co zrobic?? |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
poprzedni patch jest zly - przerabialam to przez ostatnie trzy tygodnie bo po aktualizacjach nie tylko mialam niebieskie parcele ale restartowal mi sie komp.Teraz gra hula i wszystko jest ok (format musialam robic po przedostatnim patchu). Powinnas miec wersje 2.086.002017 (to jest dla regionu Polska) i aktualizowac do wersji 2.2.8.002017. Jak jakies pytania to odpowiem po poludniu bo musze juz wyjsc. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
mam ten sam problem co hypno .TYLKO JA NIE MAM FOLDERU MODS !!! co mam robic??
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|