![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja gdy miałam wzmożoną płodność i jadłam arbuzy, bo chciałam bliźniaczki to urodziła się jedna dziewczynka, za drugim razem to samo, za trzecim urodził się chłopiec ale 1 nie jadłam arbuzów bo myślałam ze to przez nie rodzi się jedno dziecko- dziewczynka, wykasowałam te dzieci w edytorze miasta, bo chciałam bliźniaczki, za czwartym urodziły mi się bliźniaczki, ale tak pomieszałam w rodzinie ojca który miał zonę, ze już nie miał zony i dodatkowo miał bliźniaczki, wiec wykasowałam ojca i rodzinę ojca i bliźniaczki, ojca i jego rodzinę z zapisanej rodziny w biblioteczce dałam do miasta, znowu ich swatałam i za pierwszym razem urodziły się bliźniaczki.
Arbuzy działają, ale u mnie chyba tylko na jedna dziewczynkę, a z jabłkami nie próbowałam. Mojej siostrze urodziły się trojaczki- dziewczynki, gdy oboje rodziców miało wzmożoną płodność, dwie z trojaczków były białe, jedna blondynka po mamie a druga brązowa po tacie, ale dziwne ze trzecia była prawie murzyn a rodzice biali. Dziwne te geny, te moje bliźniaczki to jedna była blondynka tak jak mama, ale inny blond i dlatego zmieniłam na taki jak jej mamie, a druga była brązowa, a ojciec rudy:?f?? i zmieniłam na taki jak ojcu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Moja simka przez jakis czas bez przerwy rodzila chlopcow (blizniaki) obojetnie czy jadla arbuzy czy tez nie. Tak bardzo chcialam, by urodzily im sie dziewczynki, ze moja simka co chwile zachodzila w ciaze, kiedy rodzili sie kolejni chlopcy, po prostu ich wykasowywalam, i simka znowu zachodzila w ciaze... Po chwili zorientowalam sie, ze ci wszycsy "usunieci" przeze mnie chlopcy sa w zwiazkach mojej simki, az mi sie przykro zrobilo, ze wymordowalam osemke dzieci :/ zdenerwowalam sie i wylaczylam gre.
Po paru dniach gre wlaczylam, chlopcow nie bylo juz w zwiazkach mojej simki. Ona znowu zaszla w ciaze. Przekonana bylam, ze znowu urodzi blizniakow chlopcow. Pogodzilam sie juz z tym i postanowilam juz nie ingerowac wiecej w jej ciaze ![]() ![]() ![]() ![]() Trojaczki, to masakra. Matka padala ze zmeczenia podczas gdy dzieci darly sie w nieboglosy... Rozregulowal im sie caly dzien. Uczyla ich w nocy, jak zajmowala sie jedna, to druga sie darla, bo miala brudna pieluszke i tak bez konca... W koncu nie wytrzymalam... i zagralam kodami i ustawilam potrzeby statyczne ![]() Dodam na koniec, ze poraz pierwszy trojaczki urodzily sie identyczne, wszystkie mialy wlosy do ramion, czarne wlosy po rodzicach. Tylko jedna simka odziedziczyla oczy po matce - niebieskie, pozostale po ojcu - piwne. Poza tym sa identyczne ![]() Ostatnio edytowane przez adrianah1 : 30.06.2010 - 20:43 |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Ja mam taką rodzinkę, co jest... nienormalna pod każdym względem. Na początku to ich zrobiła moja siostra z 1 bobasem. Wszyscy byli niebiescy, mieli elfie uszy i spłaszczony nos (siostra ich na Na'vi zworowała - mieli nawet nazwisko "Na'vi", a babka się Neytiri nazywała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ten temat już rozkwitł i w nim nie są tylko zadawane pytania, lecz pogawędki o ciąży.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
No wlasnie pogaduszki o ciazy
![]() ![]() Przydazyla mi sie jeszcze jedna boplesna rzecz. Mianowicie, zafascynowana dodatkami z netu, posciagalam mnostwo mebli. Nie zauwazylam, ze jakis dodatek narobil mi cos w grze i w miescie wszystkie parcele zrobily sie niebieskie... Zaniepokoilam sie, ze moje dzieci bez przerwy siedza w domu... wiec chcialam je wyslac do szkoly... alo pojawila mi sie informacja, ze w tym miescie nie ma szkoly... Postanowilam wiec, ze w takim wypadku przyspiesze urodziny moich dzieci. Gdy staly sie Mlodymi doroslymi, pojawil sie napis : Twoje dzieci nie chodzily do szkoly, wiec nie mozesz wybrac im cech... Cechy zostaly wybrane im automatyczne... jedna stala sie flegmatykiem, druga gderliwa, a 3 szalona :/ Juz mi sie znudzila gra rodzina nieukow wiec chyba ja skasuje, wykasuje wszystkie package i juz chyba nie kupie wzmozonej plodnosci, bo nie daje rady z domowym przedszkolem :/ P.S Mialam juz chyba 8 opiekunek i zadna nie chce zajmowac sie dziecmi, przychodza, ogladaja TV lub graja na gitarze, po czym "oczekiwane sa gdzies indziej" i wychodza... cos mam pecha :/ Myslicie, ze jak sie je na zmiane arbuzy i granaty podczas ciazy, to w razie mnogiej ciazy, jest szansa na blizniakow chlopca i dziewczynke ? ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
@up: nie granaty, tylko jabłko są od chłopców. Spróbuj tak zrobić, jednak szanse są małe.
opiekunki są nastolatkami, więc gdy wzywasz je rankiem one oczekiwane są gdzieś indziej, czyli muszą iść do szkoły ( tak myślę). Mi wiele błędów w grze narobił kod na ciążę i bara-bara u nastolatek. Spróbuj go wywalić, może będzie OK. |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Wczoraj urodził mi się Damian Wozny-syn Gwen i Holden'a Wozny. Byłem bardzo szczęśliwy. W trakcie ciąży bardzo opiekowałem się młodą mamą. Tak dobrze się opiekowałem się, że mogłem wybrać dwie cechy małego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja niestety tylko bliźniaki
![]() A w TS3 opieka nad dzieckiem jest banalnie prosta (moja Simka spodziewa się czwartego - chyba, że będą bliźniaki, albo trojaczki, bo rodzice oboje mają Wzmożoną płodność ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|