|  28.06.2005, 10:06 | #71 | 
| Guest 

|   

No, ja juz fabułe gry tez przeszedlem, 2 minuty temu, ostatnia misja jest cholernie długa i wsytarczy jedna pomyłka (np. wywotka auta) i trzeba zaczynac 20minut pracy od nowa. samo przejscie na gore do Big Smoke'a było banalne, gorzej mialem troche z gaszenie + noktowizor + strzelanie do ballasów. no ale oplacalo sie, filmik na koniec fajny... szkoda ze to koniec   po ukonczeniu fabuly i pary misji po za nią + niektore wyscigi itd mam ukonczone 61,5 %. 100% chyba nie dam rady ale pare dodatowych misji sprobuje zrobic. | 
|   | 
|  | 
|  28.06.2005, 16:07 | #72 | |
| Guest 

|   Cytat: 
 | |
|   | 
|  29.06.2005, 12:04 | #73 | 
| Zarejestrowany: 24.10.2004 Skąd: Legionowo Wiek: 36 Płeć: MężczyznaPostów: 112 Reputacja: 11 |   

Zauważyłem, że temat coś twki w miejscu, więc może trochę go rozruszam :]. Powiedzcie mi jakie radia słuchacie:]. Ja planowałem słuchać na początku K-Jah West, a potem K-DST i Radio X, ale jednak plany się pozmieniały :]. Najczęściej zarzucam tylko K-DST chyba najlepsze radio z całej gry :], czasami właśnie włącze K Jah West i Radio X, bo tam także fajne niektóre są piosenki :]. Aaach...na Radio X jestem zawiedziony trochę, bo teraz tam taki DJ jest co w ogóle mi się nie podoba :[, lepszy o 100 razy był Lazlow, który prowadził Vrock w Vice City (fajny holet jest właśnie z Vrock w Las VEnturas   ). Ale cóż pocieszenie takie, że jest znajomy głos z Liberty City w K jah jest :], a K-DST kolo wprost idealnie pasuje do tej stacji :]. | 
|   |   | 
|  29.06.2005, 16:32 | #74 | 
| Guest 

|   

Ja na początku słuchałam K-Rose xd Super kantry <lol> A potem przerzuciłam się na własne MP3, które wrzuciłam do gry. ^^
		 | 
|   | 
|  29.06.2005, 16:56 | #75 | 
| Guest 

|   

a ja "radio los santos" ;d;d  raz leciała tam taka cuuudna piosenka   nie wiem która to ;d | 
|   | 
|  14.08.2005, 16:22 | #76 | 
| Guest 

|   

Mam taki problem. Gra dosyć mi się zawiesza. Kolega poradził, abym wyłączył anty aliasing. I powiedział również, że jest to w: Options -> Display options -> Advanced. Chciałem wejść do tych zaawansowanych opcji, ale... Kiedy tam wchodzę, gra wyłącza się! Czy wiecie jak temyu zaradzić? Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję    | 
|   | 
|  14.08.2005, 19:37 | #77 | 
| Guest 

|   

Grałam trochę. fajna ale coś od niej odpycha.
		 | 
|   | 
|  16.08.2005, 10:50 | #78 | 
| Guest 

|   

Nie grałem w nią. Mój kolega ją ma. Niedługo mi pożyczy... Z opisów kolegów o tej grze wynika, że gra jest super... Widziałem zcreeny, ale to dla mnie za mało...
		 | 
|   | 
|  16.08.2005, 11:30 | #79 | 
| Guest 

|   

Od jutra prawdopodbnie będe już w nią grał   3 miesiące czekałem aż staruszek kupi nowy twardziel (stary padł w kwietniu), więc jak wczoraj zobaczyłe tatusia wyciągającego 220zł na dysk to myślałem, że zemdleję z wrażenia   Z tego co słyszę od kolegów także mających 9500XT GeCube'a to grają na full detalach, średnia odległość rysowania i rozdzielczość 1024x768x32. Frame Limiter-ogranicznik klatek na sekundę, wtedy gra nie będzie pozwalała na więcej niż 25 klatek. | 
|   | 
|  16.08.2005, 15:22 | #80 | 
| Guest 

|   

miedzy rozdzielczoscia 32 bitową i 16 bitową jest jakas ogromna przepasc :o kiedy ja wlaczylem ta gre na 1024x756 32bity to praktycznie nei dalo sie grac. po zamianie na 16 dziala swietnie, a roznicy w grafice specjalnie nie zauwazylem | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
| 
 | 
 |