![]() |
#71 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Simka zwieża sie koleżance : - Wiesz co sie stało? Chciałam ugotowac kartoflanke i poprosiłam męża aby poszedł do piwnicy po ziemniaki. Poślizgną się na schodach i zginął!!!!!!! - To straszne! I co zrobiłaś? - No a co?? Zapisałam ![]() Dlaczego simy stoją w miejscu? Bo się zawiesiły ------------------------------- stoją i zawiesiły... Kapujecie? Wisia-wisi, Chodzia-chodzi, Wisia spadła, Chodzia zjadła. --------------------------------- Wisia-Kornelia(Córka Henryka Ćwira ![]() Chodzia-Nowak ![]() Dlaczego blondynka-simka nie ma drzwi w łazience? - Aby nie podglądać jej przez dziurkę od klucza. Simka wychodzi od doktora i histeryzuje: -Jestem w ciąży, nie mam pieniędzy, co ja zrobię? A może to nie moje? Rozmawiają dwie simki: - Wiesz, mój chłopak ma nowy, superowy samochód. - Naprawdę, a jaki? - Niebieski! Sędzia pyta się simki oskarżonej o zabójstwo : - Czym Pani uderzyła ofiarę? - Gazetą. - A co w niej bylo ? - Nie wiem, nie czytałam. Podchodzi Simella Simone do Ćwira siedzącego na drzewie i mówi: - Co robisz? - Jem śliwki... - A ty głupi Ćwir, to Wierzba! - Ale ja mam śliwki w kieszeni ![]() Mówi sim do Sima: - Uga buga... - Ale ty jesteś głupi... Teraz jest nowy dodatek na stronce żeby mówić ![]() Ale głupie co?? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
sim i simka się "namiętnie" całują... nagle sim przerywa i mówi:
- kurde... szkoda że nie mozemy otwierać ust... byłoby z języczkiem ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Rany, dobre! I jeszcze mi się podoba to Kaczora: Henryk Ćwir : - co robi ta kreska nad moja glowa niedosc ze jest czerwona to jeszcze caly czas za mna chodzi Teraz jeden mój. Rusek do Sima: - Zdrastfujtie towarzysz SIM! W ambasadzie powiedzieli, że wy dobrze znać angijelski !!! - Eeee? Comon snanna? ![]() --- :ph34r: :ph34r: :ph34r: |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Przychodzi sim do lekarza, a lekarz też sim... HAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
dzięki Harimatris
![]() ![]() macie tu jeden: Sim i simka "baraszkują" w łużku. Po stounku wychodzą z łóżka a simka żuca się na sima z wrzaskiem: - NIE MÓWIŁEŚ ŻE JEST CENZURA!!! |
![]() |
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Zaria'dna, masz genialne teksty! :lol:
A ja chwilowy (?) brak weny... ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
__________________________________________________ __________ Cytat:
(Nie obrażaj się) |
||
![]() |
![]() |
#79 | |
Guest
|
![]() Cytat:
wymyśl coś ![]() a tu kawał: simowie rozmawiają (pierwsza część TS): - ej stary! ale schudłeś! - no wiesz... kup sobie szafę. sim i simka idą ulicą i nagle widzą panne stanisławę. na to sim bierze ją w ramiona w romantyznym uścisku i mówi: - kochanie jak to dobrze że zostaliśmy stworzeni z paska zadań! sim i simka pierwszy raz na rancde w centrum. sim nagle bierze partnerkę w ramiona i woła: - całuj! całuj! puki nie ma panny stasi!!! |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Dzięki, ale chyba mi się pomysły wyczerpały
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |