![]() |
#71 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A jeśli chodzi o Świątynie Hatszepsut, to masz tam dwa wejścia - praktycznie jedno obok drugiego. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
To gdzie jest ten posążek??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Musisz odkryć ukrytą komnatę w Sfinksie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
A gdzie jest ta komnata??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Poszukaj w Sfinksie. Musisz przejść całego, bo po drodze zbierasz klucze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
otóż, nie umiem przejść Sfinksa. jestem w tej komnacie po fioletowym korytarzu.
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Tak mała porada:
Jeśli jesteś w grobowcu, i nie wiesz co dalej zrobić, wpisz w konsoli "testingcheatsenabled true", a potem z shiftem klikasz gdziekolwiek w grobowcu, i wybierasz "Buduj na tej parceli". Wtedy zobaczysz cały grobowiec, wszystkie ukryte drzwi i przełączniki ("linkowane" przedmioty zaznaczone są i połączone zielonymi i różowymi kreskami dookoła") |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Cześć,
Trochę ciężkie te misje jak dla mnie ![]() Mam pytanie co do Egiptu bo nie było nigdzie napisane, jak dokładnie wejść do tej tajnej kryjówki Królowej Hatszepsut? Jest dom rodziny jakiś na Ameen Co w nim mam zrobić żeby się dostać do tej tajnej kryjówki? I jeszcze pytanie, jak się włamać do głównego komputera w tajnej bazie? Wchodzi się jakoś przez dom rodziny Badawi. Ale jak i gdzie to nie mam pojęcia ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
ja juz chyba wszystko robie
przeszukuje cala parcele w poszukiwaniu przelacznikow oplakuje kazdy nagrobek (czesto wtedy wyskakuja dziury) korzystam z toalet opukuje kazda sciane wlaczam i wylaczam sprzet grajacy duzo wskazowek jest na tabliczkach z inskrypcjami polecam zakup łzy Horusa w Egipcie. Działa podobnie jak pomocnik kolekcjonera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy akurat dobrze kojarzę misję, ale w tym domu chyba trzeba wejść do łazienki i wyjść (przy wychodzeniu pojawia się informacja o karteczce przyklejonej do klamki i otwierają się tajne schody).
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|