![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Z twarzy mi się podoba "Ryża z Paryża XD" . Chociaż ma zbyt szerokie usta ;l .Ogólnie fajny (ładny) jest ten z brązowymi włosami.Wiem,zbytnio surowy nie jestem,nie mam oka na simy ^ ^. Chociaż na 3 zdjęciu Mikiro (tak go nazwę
![]() A nazwałbym simy tak (*u*) Brunet - Mikiro Rudzielec - Asaka Blondyn - Sheroko (przez to,że ma "szeroką gębę"). Co do prawdopodobieństwa,że imiona,które dałem simom są meskie - Prawdopodobieństwo = 39% |
|
![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eh.
Simka mi się nie podoba - okej, okej, nikt idealny nie jest, ale ona naprawdę nie grzeszy urodą. :< Simowie - tragedia. OOoooo |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Ten rudzielec jest ładny tylko ma takie nijakie usta.Blondyn to po prostu tragedia!A ten brunet to ma taką sztuczną twarz.
|
![]() |
#75 |
|
![]()
Fryzura podoba mi się najbardziej 5/5
Makijaż na 2/5 w szczególności przez te usta! Ubranie 4/5 Wydaje mi się jakby ta simka była w ciąży ![]() Ogólna ocena: 6/10 |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Śliczni :] Carmela jest po prostu cuda!
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Ci simowie są boscy *.* Chociaż jest jedno ale... włosy przypominają siano x.x
#78 |
|
![]()
1.Bella
Jest piękna bardzo mi się podoba nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Ma piękne usta i oczy a fryzura jest superowa bardzo mi się podoba jest superowa ![]() 2.Sara Również bardzo mi się podoba jest cudowna. Ma świetne oczy i usta. Ma piękny makijaż. Fryzura też jest świetna ![]() 3.Sandra Podoba mi się twarz. Ma bardzo ładny kształt. Nie podoba mi się fryzura jest okropna i jej nie pasuje. 4.Ta nowa simka jest superowa bardzo mi się podoba jest śliczna. Ale jakoś mi oczy trochę nie pasują ma je chyba za smutne. Ale podoba mi się twarz i jej kształt i kolor szminki jest bardzo ładny ![]() 5.Ta druga simka jakoś średnio mi się podoba. Ma śliczną twarz ale nie podobają mi się jej usta i oczy są nie ładne. I kształt twarzy jest nie ładny. 6.Marina Nie podoba mi się jej twarz jest okropna. Fryzura jest ładna i ma piękny kolor. Oczy by mogły być ale usta nie pasują. Jest taka smutna jakoś tak mi się wydaje. 7.Yuriki Jest świetny bardzo mi się podoba jest ładniejszy od jego dziewczyny podoba mi się strasznie ![]() 8.Marika Hmm podoba mi się jej kolor włosów i fryzura ale nie zniosę tej jej bladości na twarzy wtedy te nawet piękne włosy jej nie pomogą. 9.Carolyn Jest bardzo ładna ale kolor skóry jest obrzydliwy. Oczy są za duże i mi się trochę nie podobają. 10.Carmela Nie podobają mi się jej usta i oczy. Ale za to ma bardzo ładną fryzurę. 11.Strasznie mi się podobają ci faceci są piękni ponieważ stoją tak daleko. Razem w grupie wyglądają fajowo są po prostu uroczy. Ale jednak mi się nie podobają. Ten rudzielec ma piegi i jest ohydny. Brunet ma za jasną karnację. Blondyn ma za szeroką twarz. |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Całe trio śliczne. Daj mi ich, chętnie pochajatam tych chłopaków moimi Simkami
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|