|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Co mogę powiedzieć... No nie powalają. Najlepszy jest ten z brązowymi włosami, podoba mi się. Bardzo. Ale pozostała dwójka?
![]() Rudy ma za szerokie usta a kolor i kształt oczu jest nijaki. Blondyna pomińmy... xD |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Całe trio śliczne. Daj mi ich, chętnie pochajatam tych chłopaków moimi Simkami
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Z twarzy mi się podoba "Ryża z Paryża XD" . Chociaż ma zbyt szerokie usta ;l .Ogólnie fajny (ładny) jest ten z brązowymi włosami.Wiem,zbytnio surowy nie jestem,nie mam oka na simy ^ ^. Chociaż na 3 zdjęciu Mikiro (tak go nazwę
) zgiął tak jakoś dziwnie łokcie ; s. A o blondynie nie wspomnę - Twarz jak u jakiegoś dziadka mającego perukę xd.A nazwałbym simy tak (*u*) Brunet - Mikiro Rudzielec - Asaka Blondyn - Sheroko (przez to,że ma "szeroką gębę"). Co do prawdopodobieństwa,że imiona,które dałem simom są meskie - Prawdopodobieństwo = 39% |
|
|
#4 |
|
|
Eh.
Simka mi się nie podoba - okej, okej, nikt idealny nie jest, ale ona naprawdę nie grzeszy urodą. :< Simowie - tragedia. OOoooo |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ten rudzielec jest ładny tylko ma takie nijakie usta.Blondyn to po prostu tragedia!A ten brunet to ma taką sztuczną twarz.
|
|
|
#7 |
|
|
Fryzura podoba mi się najbardziej 5/5
Makijaż na 2/5 w szczególności przez te usta! Ubranie 4/5 Wydaje mi się jakby ta simka była w ciąży ![]() Ogólna ocena: 6/10 |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Śliczni :] Carmela jest po prostu cuda!
|
|
|