![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przejrzałam temat pobieżnie, nie czytając wypowiedzi innych(musicie wybaczyć, jestem już dziś zbyt zmęczona ^^")...
W ogóle trafiłam tu zupełnie przypadkiem,ale muszę Ci powiedzieć, że... jakoś Twoi faceci do mnie nie przemawiają(poza tym Japończykiem, był cud-miód-orzeszki normalnie ![]() Jestem absolutną fanką Lucy,tylko te jej oczy... Znaczy, pewnie się na świecie znajdą rudzielce z niebieskimi oczami, ale dla mnie zielone oczy do rudych włosów to taki wymagany kanon... Może to tylko moje skrzywienie jakieś ![]() A tak by the way... Uwielbiam te ceglaste ściany wewnątrz domu! ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
|
![]() Cytat:
![]() Lucy jest boska, uwielbiam ten kolor włosów ![]() jeśli chodzi o japonke to troszeczke nie pasują mi jej oczy, wydają się za szerokie, a powinny być takie drobne... jeśli wiesz co mam na myśli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
zakochalm sie w Lucy, jest idealna
![]()
#75 |
Reputacja: 26
|
![]()
Akurat mam parę zdjęć innej mojej... hm, Japonki? No, nie wiem, na ile ona jest japońska, "noale".
Ayame ![]() ![]() ![]() Miała taką samą fryzurę, jak Shiori, aby łatwiej było je obie porównać, ale w tej, moim zdaniem, prezentuje się lepiej: ![]() Przyznam, że w niej mi coś nie pasuje, ale sama nie wiem, co. Proszę o uwagi. Dodam, że zdjęcia były robione jakiś czas temu.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 23.07.2011 - 11:17 |
![]() |
![]() |
#76 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Zdecydowanie nie pasują do niej oczy - chciałaś zrobić z niej Japonkę, jednak nie wyszło Ci to. Jeżeli chcesz ją przerabiać na Japonkę musiałabyś zmieniać wszystko, oprócz oczu. Ma za to fajne ubranie
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Okej, nie jestem w sumie zachwycona ilością komentarzy, ale cóż... Daję kolejną Simkę. Dedykuję ją rudzielcowi, aby wynagrodzić to, że zapomniałam jej zadedykować Lucy.
Elaine ![]() Wbrew pozorom nie jest taka słodka i niewinna, na jaką wygląda... ![]() ... jest za to, moim zdaniem, dość fotogeniczna i lubi pozować do zdjęć. ![]() ![]() ![]() Zdjęcie trochę z innej beczki - szkoła. Ta poniższym zdjęciu próbuje przekonać nauczycielkę, że miłość Romea i Julii z tragedii Szekspira to, kolokwialnie mówiąc, LIPA. ![]() Tak w ogóle - przeglądając poprzednie zdjęcia moich Simów stwierdziłam, że za mało się przykładałam do prezentacji ![]() Ostatnio coś dużo Simek daję, a za mało Simów (w sensie facetów). Trzeba to nadrobić.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 29.07.2011 - 11:13 |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
jest ładna,ale coś mi w niej nie pasuje,nie wiem co.to chyba wina skina albo fryzury...
a na zdjęciu szkolnym wygląda jak zaawansowana anorektyczka ![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
podoba mi się. jest dużo ładniejsza od Ayame
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Ach, zapomniałam napisać... w tej fryzurze zakochałam się od pierwszego wejrzenia. O jej zmianie nie ma mowy
![]() Faktycznie jakoś chudo wygląda na ostatnim zdjęciu... po części to pewno przez ciuchy. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|