|
|
Zobacz wyniki ankiety: W jakiej okolicy gracie? | |||
Sunset Valley |
![]() ![]() ![]() ![]() |
89 | 44.72% |
Riverview |
9 | 4.52% |
Twinbrook |
21 | 10.55% |
Barnacle Bay |
1 | 0.50% |
Bridgeport |
61 | 30.65% |
Appaloosa Plains |
5 | 2.51% |
Starlight Shores |
1 | 0.50% |
Słoneczne Wybrzeże |
3 | 1.51% |
Hidden Springs |
3 | 1.51% |
Oaza Szczęścia |
3 | 1.51% |
Księżycowe Jeziora |
0 | 0% |
Moonlight Falls |
3 | 1.51% |
Głosujących: 199. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Ej no, bez beki, super to miasto, ale chyba komputer by mi się przegrzał od "nadmiaru wrażeń" ;p
Ale tak, żeby nie było tylko małego offtopu, to dodam, że czekam na tą wieś ze Zwierzaków, wydaje się być fajna i ma jesienny klimat, taki przedsmak CPR ![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Ja ostatnio ściągam sobie różne miasta i przerabiam pod swój gust
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wybrałam Sunset, bo ostatnio gram głównie w Sunset. Ale tak w ogóle, to lubię też Bridgeport.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
TYLKO i wyłącznie Stonehill - autor stracił chęci do kończenia budowy miasta, ale to jest TAKIE miasto, że warto kończyć je nawet miesiąc. Przepiękne parcele publiczne dostosowane do wszystkich dodatków, widoki też świetne - nawet zwykłe porozstawiane drzewa tworzą wspaniały las, co wynika z dobrego dopasowania tekstur i drzew. Miasto jedyne w swoim rodzaju, zainteresowanym proponuję poszperać na googlach, na pewnym polskim forum można pobrać i zobaczyć wiele zdjęć. Całe miasto jest zbudowane w tym samym stylu i podobnej kolorystyce - jednym to się podoba, innym nie. Ja się zaliczam do osób, które nie lubią osiedli, na którym każdy dom ma inny kolor i styl - jak w np. Sunset Valley.
|
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Najbardziej lubię SV ale od kupienia zwierzaków będę grać tylko w Apallosa plains.
Nie zgodzę się że Bridge Port jest mroczne, to po prostu miasto, a Twin Brook ma te wszystkie bagniska i mgła...
![]() |
#76 |
|
![]()
Ja aktualnie gram w Twi0nbrook i chyba zostanę w nim na dłużej. To nowe miasto co dojdzie w Zwierzakach nie jest w moim klimacie. Pogram w nim jakieś parę dni, ale potem wróce do Twinabrook. Bridgeport jest nawet fajne. Mroczne to to nie jest, tylko takie na rodzaj New Yorka. A co do tych bagien, to ja tam po prostu nie gram, bagna pozostana bagnami i tyle.
![]() |
#78 |
|
![]()
Twinbrook - bo to miasto ma klimat.
![]() |
#79 |
|
![]()
Bridgeport niewiem czemu zagrałem raz i sie przyzwyczaiłem ale SV też jest fajne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Najczęściej do różnych historii wybieram Riverview (ta atmosfera tajemniczości). Ostatnio jednak polubiłam Bridgeport z tym wielkomiejskim gwarem i nocnymi klubami.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|