|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
hehe to tak jak ja, kolekcjonuje sismy odkad pamiętam
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Także zakupiłem te akcesoria, ale, patrząc w środek, trochę się zawiodłem,bo instrukcja zawiera tylko informacje o instalacji gry i samymi technicznymi rzeczami, nie tak jak w Nowoczesnym Apartamencie np, opisy obiektów i wszystko w tej instrukcji jest bez okładki, tylko od razu numer seryjny i opis instalacji gry. Dlatego też pragnę zapytać czy wszyscy mają takie oskubaną instrukcje, czy tylko mi się taka trafiła ?
![]() |
#3 |
|
![]()
coz pozostaje nam czekac na kolejny dodatek, teraz pewnie bedzie duzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
No fakt, Simy nie mają aż tak znowu dużo interakcji. Fakt jest taki, że na pewno jest więcej interakcji niż w jedynce, z dwójką to chyba porównywalnie. Mi cały czas brakuje takiego czegoś, że jak Simka zdradzi męża i zaciąży z kochankiem, to ten mąż się nie połapie... Niby w drzewku jest, że to nie jego dziecko, ale on się zachowuje jakby to było jego dziecko... Ja rozumiem, w życiu wielu facetów wychowuje nie swoje dzieci i nawet o tym nie wie. Ale czasami to się jednak wydaje. No nie wiem, ktoś mógł widzieć na mieście żonę swojego kumpla z kochankiem i mu donieść... A tutaj jednak ciągle braki w interakcjach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
taaaak i wolny taniec w dwójce!i zaręczyny przy stole w restauracji!
i sztuczne ognie,i choinka.i w ogóle ![]() anie,mnie też to śmieszy.moja simka bzyka się z co drugim simem na mieście,a jej kochankowie się o tym w ogóle nie "dowiadują",dopóki nie zrobi tego przy nich. |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
głupio też, że nie można dać do zrozumienia kochankowi, że jest tylko kochankiem. w sensie że jak moja simka ma męża i kochanka, i całuje się ze swoim mężem przy kochanku, to kochanek jest wściekły.
ale nie o tym temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ok, już nie odpowiadam na tych, którzy mi odpowiedzieli, ale dzięki. : )
Moja wytrzymałośc padła- kupiłam SzJ. Nie żałuję, IwP też kupię, tak czy siak. Ale już na początku 3 postanowiłam, że będę mieć wersję płytową każdego dodatku, więc.. Ale na IwP nie będę długo czekać, skoro mówicie, że taka fajna. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Szczerze Wam powiem, że liczyłem na coś lepszego. Kicha ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Chyba się zdecyduję na te akcesoria. Bardzo ładne obiekty, na pewno będą jakimś urozmaiceniem gry, od razu wzbogacę moim simom ogród o nowe przedmioty, na razie w świecie simów panuje idealna pogoda więc nic nie przeszkodzi w imprezowaniu na świeżym powietrzu
![]() Zbędny jest moim zdaniem telewizor, nie wszystkie jacuzzi mi się podobają oraz to, że dali tylko dwa kwiatki, ubrania ujdą, bywało znacznie gorzej. Szkoda, że są tylko dwie fryzury, przy okazji mam prośbę, czy mógłby ktoś pokazać na simach w CAS jak wyglądają te fryzury?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|