![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Nie masz najnowszych aktualizacji. Pobierz te łatki przez launcher, albo ręcznie. Potem spróbuj zainstalować Riverview.
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Ekhem jakie łatki? Nawet jak chce włączyć aktualizacje to nie idzie bo są problemy.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
przeinstaluj EDAM
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Możesz także pobrac tę łatkę ręcznie:
http://www.filefront.com/17882976/si...02_update.zip/ Instalujesz ją klikając na nią dwukrotnie lewym przyciskiem myszy. |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Okey, spróbuje. Efekty podam po edycji posta.
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie pierwszy raz mam odczynienia z the Sims i zastanawiam się czy można łączyć ze sobą dodatki.
No np. Mam na komputerze wgrane the Sims 3 po zmroku i chce wgrać np dodatek szybka jazda albo jakikolwiek inny co się stanie?? |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
podejrzewam,że komputer Ci wybuchnie.
a tak serio serio - po to są te dodatki,by móc je łączyć.więc możesz instalować jakie chcesz,i nic złego się nie stanie. (ale i tak bądź ostrożna,i na wszelki wypadek schroń się za łóżkiem w trakcie instalacji) Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 06.02.2011 - 15:10 |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Gram w The Sims 3 na playstation i nie wiem czy jest jakiś sposób żeby zatrzymać starzenie się sima, lub odmłodzenie go ( coś jak w the sims 2 )? Oczywiście bez używania kodów.
|
![]() |
![]() |
#80 |
Reputacja: 10
|
![]()
Poszukaj w opcjach gry. Na PC można ustawić długość życia sima, wtedy starzeje się wolniej... Nie wiem, czy jest taka opcja na playu, ale poszukaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|