![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z Wikipedii : Zwierzaki - piąty dodatek do The Sims 3. Simowie będą mogli hodować własne zwierzęta. Oprócz standardowych kotów i psów pojawią się także konie, węże, szopy, jaszczurki, rybki, jelenie i wiele więcej. Premiera odbędzie się w październiku 2011 roku.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ja mam tylko nadzieje, że skoro zwierzęta dopiero w październiku to zdążą je dopracować. Po raz pierwszy od premiery cpr z ts2 tak nie mogę się doczekać na jakieś dodatki. I mam nadzieję, że tego jelonka dodadzą do oficjalnej wersji gry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Ja w dwójce miałam głównie dalmatyńczyki. Ale mam nadzieję, że nie dadzą takiej plamy jak w dwójce i będzie można kupić normalnie w zoologu szczeniaka, a nie dorosłego lub starego psa\kota. Bardzo mnie denerwowało, że aby mieć szczeniaka\kociaka, trzeba było je rozmnożyć na własnym podwórku. A w jedynce to już w ogóle dali plamę z psami\kotami. Nie było tego znaczka płci przy zwierzaku. OK, jak kupujesz w sklepie, to wiesz jaką płeć kupujesz, jak przygarniasz, to po wygenerowanym imieniu wiesz jaka to płeć. Ale jak się rodził zwierzak, to gra kazała Ci go nazwać, ale nie było wiadomo jaka to płeć. A opcji zmiany imienia nie było...
EDIT: Ten temat się tak błyskawicznie rozwija, że w trakcie pisania posta, powstają ze 3 nowe... Gorący temacik. Nie mogę się już stworów doczekać. Bo ryby i owady to za mało. Niech mnie ktoś poprawi, ale trójce, to chyba nie ma pająków, prawda? Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 12.03.2011 - 11:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
podobno są do złapania.gdzieś czytałam,że można złapać pająka jakiegośtam.ale nie wiem,czy to prawda,bo moje simy raczej się tym nie zajmują
![]() co do psów,to chodzi mi o to,że postura i pyski są takie same.różnią się jedynie kolorem sierści.a powinny być małe,duże,chude,grube,muskularne,długowłose,krótko włose... |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
pewnie to się zmieni. dlatego własnie chciałabym zobaczyć jakieś screeny, filmiki z tworzenia psa lub kota.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Wątpię, że daliby taki filmik w tej chwili. Zwierzaki podobno przeciekły do internetu przypadkiem, EA nie miała w planach upubliczniania do nich trailera. Poza tym, skoro mają wyjść w październiku, a Pokolenia w maju, to raczej będą nas na bieżąco informować o Pokoleniach, reklamować je etc.
|
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
no wiem, że prędko nic nowego nie będzie, ale ogólnie chciałabym zobaczyć ^^ . ale własnie dziwne, że nagle pojawiła się wiadomość o 2 dodatkach. Szczególnie, że EA robi w simsach tak, że wychodzi dodatek, później akcesoria, dodatek, akcesoria. Albo mi się zdaje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Według najnowszych doniesień z targów E3, EA Games przedstawiło swój nowy dodatek, a mianowicie The Sims 3:Unleashed co w polskim tłumaczeniu znaczy The Sims 3 : Zwierzaki, Prezes generalny EA Games Maxis Productions, która przedstawiała projekt, odpowiedział na kilka pytań i przedstawił co będzie wnosił dodatek:
· Wniesie możliwość zaadoptowania bądź kupienia takich zwierząt jak : Pies, Kot, Ryby, Papuga, Kilka odmian Gryzoni takich jak Królik, Chomik, Kilka Gadów takich jak żółw lub Legwan. · Po mieście będą również przechadzały się zwierzęta, lub ich właściciele, do unikalnych zwierząt będzie należał choćby skunks, sarenka i jeleń jak i Koń, na którym będzie możliwość przejażdżki … · Będzie można stworzyć swoje własne schronisko, za które będzie można czerpać korzyści majątkowe. · Będzie dodany budynek Schroniska Publicznego oraz Rezydencja działaczy na rzecz zwierząt, jeśli nasz pupil będzie się źle miewał mogą oni przyczynić się do zabrania go z naszego domu. Na ten czas EA nie chce zdradzać więcej informacji tak więc pozostaje tylko czekać do Października b.r. , ponieważ na ten czas jest zapowiedziana premiera nowego oficjalnego dodatku do The Sims 3 czyli nie bedzie mozna miec konia,ale za to beda kroliki ![]() nie pytajcie skad to mam bo nie znam strony xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
chomiś i króliś i żółwiś!!
okej jestem szczęśliwa ![]() (ryby już są,więc nie wiem czym tu się chwalić) |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Chryzia, może jakieś nowe gatunki ryb, typu bojowniki, welony itp. takie typowe ryby "domowe"
![]() Fajnie, duzo tych zwierząt, więcej niż w TS2. Podoba mi się pomysł z dzikimi zwierzętami ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|