![]() |
#71 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Kiedy ? Rok temu?
Jak na forum jestem, nie spotkałem się z takim konkursem, a teraz może ktoś się zgłosi. Zawsze można dać na forum (tam na samej górze) temat, czy ktoś by był chętny. Spróbować zawsze warto.
|
![]() |
#72 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Była próba i nie było chętnych. W najbliższym czasie taki konkurs się nie odbędzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
pytanie:
czy w tym roku odbędą się 4Ż?
![]() |
#74 |
Administrator Emeryt
|
![]()
W tym momencie nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Jeśli będą chętni i jeśli moderatorzy zgodzą się zaopiekować grupami zapewne 4ż się odbędą, nie wiem jeszcze kto będzie odpowiadał za organizację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 14
|
![]()
Czy odbedzie sie letnia edycja MTU? Bo jeśli tak, to mozna by zrobic ten podzial na ts2 i ts3, podobnie jak w PMSW. I fajnie by było, gdyby np. zamiast metamorfozy ea'owego sima trzeba było zrobić sima na podstawie opisu jakiegos bohatera ksiazki czy coś takiego.
![]() |
#76 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Może będzie jakiś konkurs "Jak twój Sim spędził wakacje" ? Konkurs na letnią fotkę twojego sima ? :>
Ciekawie by było. : >
![]() |
#77 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Czy forum organizuje jeszcze jakiekolwiek konkursy w TS1? Chętnie bym wziął udział w jakimś typu umeblowanie domku z maxisowych mebelków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Wtrącę się
![]() Czytałem też o budowaniu w TS1 szkół, szpitali, więzień - może właśnie na taki budynek publiczny? ![]() A tak troszkę z innej beczki. Ostatnio pomyślałem, że wiele osób tworzy własne wzory, style, przedmioty do, na przykład, TS3. Sam się na tym kompletnie nie znam i pewnie wyszłoby mi coś strasznego, ale wśród nas jest sporo talentów. Może taki konkurs byłby ciekawy - na najlepszy wzór lub własny przedmiot? Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 29.07.2012 - 14:24 |
![]() |
![]() |
#79 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Konkursy do ts1 nie odbywają się już od dobrych paru lat. Wątpię czy byłoby wystarczająco dużo chętnych, żeby był sens coś takiego organizować - zresztą to krok do tyłu.
Co do konkursów kreatorskich - pomysł bardzo mi się podoba, sam o czymś takim myślałem, ale patrząc na downloads śmiem twierdzić, że również nie byłoby chętnych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
No i co masz na myśli poprzez "krok do tyłu"? Bo o dziwo nie rozumiem. |
|
![]() |
![]() |