![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Siemka mam taki maly problemik zwiazany z dzwiekiem.Chodzi o to ze jak wchodze w interakcje ze zwierzakiem (obojetnie czy z psem czy z kotem) to nigdy nie slychac tego co mowi sim ani szczekania psa czy miauczenia kota :/ Moze to nic wielkiego ale mnie wkurzaja takie niuanse, musze miec wszystko ladnie i wporzadku ;p Wczesniej tez nie bylo slychac odglosu i mamrotania sima jak sie teleportowal ( sposobem ninja) ale jak zmienilem zeby gra dzialala w trybie zgodnosci z windows xp sp 3 to juz byl dzwiek.Ale ze zwierzetami nadal nic.
PS jesli to cos ma do rzeczy to gram na windows 7, kiedys na XP wszystko smigalo, te same dodatki byly jak i teraz.Dodam tez ze przeinstalowalem ts2: zwierzaki i nic sie nie zmienilo.Moze akurat te pliki dzwiekowe ( szczekanie, gadanie sima do zwierzaka) sie nei skopiowaly z plyty ? z gory dzieki. |
![]() |
|
![]() |
#72 | |||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Hmm .. Tylko ze ja nie sciagalem nic z internetu do simsow nigdy .. sproboje sie jeszcze pobawic z trybami zgodnosci z roznymi systemami.
|
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
nic z neta? no to wracamy do punktu wyjścia... może spróbujmy inaczej, masz komputer stacjonarny czy laptop?
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Komputer stacjonarny.
|
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Mam pytanie. Chciałabym zainstalować TS2 (mam oryginalne) i wkładam płyte biore autorun i wychodzi komunikat "włóź do napędu dysc CD/DVD
![]()
Powiedz TAK transplatologi!!! http://www.powiedztak.allegro.pl/ Powiedz TAK.. tak jak ja! Ja już powiedziałam TAK ![]() W niebie Twoje narządy nie będą Ci już potrzebne.... Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Przeczyść płytę, a potem trochę mocniej wciśnij do napędu (trochę, bo jeszcze uszkodzisz :o). Albo uruchom ponownie komputer/laptop, nie wiem czy to zadziała, ale jak się odświeży może będzie bardziej pobudzony do pracy xd Kiedyś tak miałam ale sobie odpuściłam. Po połowie roku sobie przypomniałam i wtedy poszło normalnie :o
Albo spróbuj włożyć to na próbę na innym komputerze w domu (jeżeli jest). To raczej nie jest wina płyty. Może jeszcze wkładaj i wykładaj na przemian, a jak po pięciu razach nie zadziała zainstaluj to sobie następnego dnia. I nie kupuj nowej płyty, bo nie trzeba. Ostatnio edytowane przez Fisia : 12.08.2011 - 18:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
simsiara1991, takie zabawy we wkladanie i wykladania plyty w naped raczej nic nie dadza
![]() ![]() PS Jakies pomysly co do mojego problemu ? |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Problem: sim zawiesza sie po zrobieniu zdjęcia. Pomaga jedynie wyłączenie gry bez jej zapisywania, w przeciwnym razie sim po uruchomieniu pozostaje nadal nieruchomy. Próbowałam komendy boolProp ale gra jej nie przyjmuje. Nie moge sobie poradzić z tym problemem. Proszę o pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Ehh wyglada na to ze moj problem zaginal wsrod innych pytan no trudno
![]() |
![]() |
![]() |