![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
Edna kojarzy mi się z czarownicą i voodoo
![]() Ma taką sama kieckę, co poprzednia. Przy tym basenie to taka naburmuszona siedzi. Nie zdobyła mojej sympatii. |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Simka bardzo ładna, prezentacja też. Lecz wszystkie twoje simki są do siebie podobne, maja takie same nosy i mają taki sam 'typ' urody.
Spróbuj zrobić simkę zupełnie nie podobną do poprzedniczek, bo ostatnio widzę tu monotonność. |
![]() |
#74 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Czwarte zdjęcie od doło wygląda bardzo realistycznie, mam tylko jedną przyczepkę: Dlaczego prawie wszystkim simkom dajesz takie ohydne buty?
|
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Jill ma bardzo ładny błyszczyk.
Ogólnie jest ładna, tylko coś nie pasuje mi w policzkach i oczach. Co do butów... coż, sama bym takich nie założyła, ale nie przeszkadza mi, że simka je ma ![]() ![]() Więcej do powiedzenia nie mam ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Jedynym minusem jest u tej simki fryzura, ponieważ mi osobiście się nie podoba
![]() Na ogół, kiedy oceniam simkę/ sima nie przywiązuje uwagi do ubrania, jeśli jest oczywiście jakieś okropne to napisze, natomiast ubranie twojej simki mi się podoba jest skromne i eleganckie ;D Jill ma piękne usta i brwi, i ogólnie bardzo mi się podoba. No i to jest chyba druga z pośród twoich simek, która nie jest brunetką ![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Twoje simki wyglądają dość realistycznie. No może nie jak ludzie, ale skandalicznie kojarzą mi się z postaciami z gier przygodówek. Wiecie, więcej myślenia i dialogów głównej postaci niż akcji. Takie właśnie są dla mnie twoje simki. Uwielbiam takie gry, więc w moich ustach jest to komplement.
Edna jest moim zdaniem najpiękniejsza. Po pierwsze ma najlepsze zdjęcia, po drugie jej Indiańska uroda jest naprawdę oryginalna i chętnie bym taką simką grała. ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Ona jest najladniejsza ze wszystkich
![]() Taka... relana od innych twoich simek.
|
|