|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękowac, dziękować
![]() Jeśli dobrze pamiętam, to po scenie ucieczki jest scena z Alice, więc i tak byłaby przerwa ![]() Edit: Next odcinek ok piątku 2.03. Z powodu przeprowadzki nie mam czasu go wstawić wcześniej. Ostatnio edytowane przez Vipera : 29.02.2012 - 08:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
NARESZCIE! Kocham Shuna, jest taki.. słodki
![]() ![]() Jeśli chodzi o całokształt, to nie wiem, czy są błędy, bo byłam zajęta czytaniem ![]() ![]() ![]() No to teraz tylko czekać na następny odcinek...
![]() |
#3 | |||||||||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podobała mi się scena z Alice i Markiem. Coraz częściej zastanawiam się, czy matka Sanae nie jest... no wiesz, nie jest człowiekiem. W końcu była przyjaciółką wampira. Słyszało się o miłości wampira do śmiertelniczki, ale tutaj jakoś mi to się nie klei. No cóż... poczekamy, zobaczymy ![]() Shun to naprawdę wspaniały przyjaciel. Tylko pozazdrościć ^__^ W sumie nie wiem, co mam myśleć o łączącym go z Sanae uczuciu. Niby fajnie, ale mam jakieś wątpliwości. Wiemy już, o co chodziło Mark'owi, co się dzieje między dwójką przyjaciół, ale... Nie ma Vinca! ![]() Dodam, że mam pewne przypuszczenia, co do dalszych wydarzeń, ale nie będę ich zdradzać, z wiadomych przyczyn ![]() Pozdrawiam ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzięki
![]() Sorki za błędy, nie chciało mi się wczoraj poprawiać tekstu ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Jak zwykle docieram nieco po czasie... Ale jestem
![]() Odcinek super, zdjęcia piękne a to, że czasem coś na nich może nie pasować, mi nie przeszkadza ![]() Lubię Shuna, zawsze lubiłam ![]() ![]() Czekam na kolejny odcinek ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Ach, cóż ja mogę rzec... Nie chce mi się słodzić, słów mi brakuje na wyrażenie zachwytu
![]() No, to by było na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]() Ja ciągle mam dziwne wrażenie, że Mark ma jakiś związek z tymi napadami. :> Jestem strasznie ciekawa, co ukrywa matka Sanae, chyba nieźle musiała narozrabiać, że Mark aż tak pragnie zemsty...
Odcinek trzymający w napięciu od początku do końca, najpierw nie wiadomo, czy Mark nie skrzywdzi Alice, a później zastanawianie się, czy ten nieznajomy dopadnie Sanae czy Shuna... Dwa razy odetchnęłam z ulgą i dwa razy się wzdrygałam (przy pierwszym postoju Sanae i potem pod domem). Końcowa scena nie przypadła mi do gustu, bo ja tu czekam na smaczki z kim innym w roli głównej. :P Odebrałam to wręcz jak zdradę xD (no wiem, wiem, przecież się jeszcze nawet nie znają, no ale tak już mam :P ), więc w sumie to wdzięczna jestem matce chłopaka za to wtargnięcie w odpowiedniej chwili. ;) Fajny odcinek, taki dynamiczny, trochę w klimacie thrillera, bardzo mi się podobał, tylko znowu... zdecydowanie za krótki! Oczywiście czekam na dalszy ciąg z niecierpliwością. :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nadal jesteśmy przy odcinkach, które znam, wobec tego napiszę tyle, że czekam na rozwój wypadków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Droga Vipero ZAKOCHAŁAM SIE w tym FS
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Genialny odcinek
![]() Jeszcze bardziej zżera mnie ciekawość... Ty to potrafisz zaciekawić czytelnika. Dalszy ciąg ucieczki jest świetny. Jeszcze więcej emocji niż ostatnio. Zastanawiam się kim jest ten morderca (ale czy na pewno nim jest?) i czego chce od Sanae i Shuna... może ma to jakiś związek z Markiem ![]() Przy okazji jak już o nim zaczęłam. Jego wątek bardzo mnie ciekawi ![]() Ogólnie rzecz biorąc nie mogę się doczekać następnego odcinka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|