![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nieźle się dzieje!
![]() Swoją drogą, szkoda, że traciłaś te foty, to jakaś masakra T__T Mała Zosia jest faktycznie śliczna i przypomina Bellę w tych włosach zaczesanych do tyłu ![]() Co teraz zrobi Lubek skoro Ela już nie żyje? Czemu nie dajesz tym simom eliksiru młodości? ![]() Judyta wybrała sobie dziwnego faceta na miłość życia xD No ale jak to się mówi: każda potwora znajdzie swego adoratora! ![]() Ostatnie zdjęcie wgniotło mnie w fotel xDDD Btw. niezły ten gostek z brodą :> Czekam na więcej! Bo u mnie chwilowy zastój ![]()
![]() |
|
![]() |
#72 |
Reputacja: 12
|
![]()
To i ja skomentuję :3
buuuu! A zaczynałam (dopiero ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zrób z Elki zombiaka i strasz nią po okolicy
![]() Cóż, szkoda, że tak musiałaś przeskoczyć z historią, ale jakoś to przeboleję ![]() ![]() Mówiąc krótko, ciekawi mnie, co zrobisz dalej. To tyle ode mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Reputacja: 11
|
![]() @ Rudzia
Co do Lubka - szału nie będzie. Tzn. radzi sobie, ale nadal nie mogę nim sterować ze względu na ten dziwaczny błąd, a serio nie mogę się zebrać do tej reinstalki, zwłaszcza, że nie wiem, czy na pewno to pomoże, bo podejrzewam błąd okolicy, więc reinstal z zachowaniem KW nie będzie miał sensu ;/ Lubek wciąż chodzi w tych samych ciuchach, chociaż pościągałam ostatnio fajne fatałaszki... Nie dam rady go nawet przebrać (jako emeryt będzie chyba chodził w ubraniach eaxisowych! ![]() ![]() ![]() Co do eliksiru młodości - muszę przyznać, że chociaż staram się unikać takich sytuacji, to jednak już raz Insimenator poszedł w ruch i gdy Ela miała się starzeć, to wróciłam ją na początek etapu dorosłego. Tak więc "eliksir młodości" już raz został użyty ![]() ![]() Judyta w ogóle zrobiła się jakaś dziwna i odwala mi numery ![]() @ Cytrynowa Wiśnia Jak pisałam wyżej, Elżbietę już raz odmładzałam Insimenatorem, tak więc żywot miała wyjątkowo długi ![]() ![]() Elżbieta jeszcze pojawi się w historii, chociaż nie fizycznie ![]() @ Mrok Nie lubię zombie! xD Elżbieta Kluczyk spoczywa w pokoju i raczej nie będzie powlekać nogami po okolicy i rozkładać się publicznie, w dodatku myśląc wyłącznie o mózgach ![]() Dla Judyty mam już wymyślony mały, dziwny scenariusz, ale o tym w następnej części ![]() ![]() Dzięki za komentarze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Malin ! Przeczytałam twoją całą historię,fantastico po prostu !
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#76 |
|
![]() Dziś baaardzo krótko, no ale wstawiam, bo dawno tu nie zaglądałam. Nie było czasu, najpierw te 4Ż, potem zamieszanie z wynikami i wszystko wokół, dodatkowo robię inny projekt w grze - jednym słowem bardzo dawno nie grałam Kluczykami. Fotki poniżej zostały zrobione jakiś miesiąc temu
![]() ************************************* Od śmierci Elżbiety nie minęło dużo czasu, gdy zauważyłam bardzo niepokojące zachowanie Judyty... ![]() Myśli o Lubomirze bardzo często zaprzątały jej głowę, czego nigdy wcześniej nie zaobserwowałam ![]() ![]() ![]() ![]() Lubomir szybko się opamiętał i przerwał pocałunek. Wyjaśnił Judycie, że zawsze traktował ją wyłącznie jak swoją córkę i nigdy nie myślał o niej w inny sposób. Zawstydzona Judyta wyjaśniła, że od dawna chodziło jej to po głowie i była po prostu strasznie ciekawa, ale kocha Klarka i nie chce go zdradzać. Oboje obrócili więc całą sytuację w żart ![]() ![]() A romans z Klarkiem kwitł w najlepsze... ![]() Najmłodsza pociecha Kluczyków również przeżywała swoje pierwsze miłosne uniesienia. Często po szkole odwiedzał ją jeden z kolegów (nie pamiętam imienia -,-'). Na początku ciągle się kłócili i ciężko było im nawiązać kontakt, ale z czasem zaczęli się oswajać i w pewnym momencie nienawiść przerodziła się w zauroczenie. ![]() Tymczasem Lubomir stał się emerytem. Bardzo aktywnym emerytem... Praca na najwyższych obrotach, codzienny jogging, kręgle. Tylko Judyta niespecjalnie ucieszyła się z urodzin Lubka. Ciekawe czemu... ![]() (udało mi się go jakoś przebrać... jako emeryt wygląda wciąż nieźle) ![]() Którejś nocy Judyta obudziła się z przedziwnym uczuciem. Była strasznie zaskoczona, bo okazało się, że jest w ciąży z Klarkiem! Przez kilka dni zastanawiała się, jak mu to wyjaśnić, w końcu nie jest łatwo układać sobie życie z kimś, kto wykonuje taki "zawód", jak Klark... Postawiła jednak wszystko na jedną kartę i zaprosiła go na rozmowę. Jego reakcja była bardzo pozytywna, ucieszył się na wieść o dziecku i zaczął nawet snuć plany o wspólnym życiu we troje. ![]() Nikt jednak nie spodziewał się tego, co nastąpiło... Podczas porodu okazało się bowiem, że dzieci jest dwoje! Ku szokowi całej rodziny urodziły się dwa śliczne chłopaki - bliźniaki! ![]() ![]() Oto Darek... ![]() ... i Marek: ![]() Nie spodziewam się, że ktoś ich odróżni ![]() Obecnie dla Lubomira jest to trudny czas. Judyta nie radzi sobie za dobrze z dwójką dzieciaków, chodzi wciąż głodna i niedospana. ![]() Lubomir po cichu rozważa przejście na emeryturę, by pomóc w opiece nad dziećmi, ale nie jest mu łatwo, bo bardzo lubi swoją pracę. Mimo wszystko chyba jednak zdecyduje się na bawienie wnuków, zwłaszcza, że najgorszy okres dopiero przed nimi... Nie ma możliwości, żeby Judyta sama wyuczyła chłopców wszystkich potrzebnych umiejętności. Tym bardziej, że nie może liczyć na pomoc siostry, gdyż Zosia zdecydowała się w końcu pójść na studia. To był ostatni dzwonek, na krótko przed jej urodzinami. Stwierdziła, że nie chce zmarnować swojej życiowej szansy i ugrzęznąć w Kwitnących Wzgórzach bez wykształcenia, z rozdartymi dziećmi u boku ![]() ![]() Jako młoda dorosła, Zosia niewiele się zmieniła fizycznie. W akademiku już poznała nowe osoby, jedna z nich jest kimś bardzo dla niej ważnym, ale ona jeszcze o tym nie wie. Tutaj fotka po przemianie: ![]() ***************************************** A tu takie dwie fotki bez związku jako bonus. Judyta w ciąży: ![]() Dom Kluczyków - przerabiany około 5 razy, zmieniany, rozbudowywany, malowany itp... Bardzo dziwaczny, ale gram w nim od samego początku i lubię go, dlatego wrzucam: ![]() Na dziś tyle. Strasznie mało, ale naprawdę ostatnio nie mam ani czasu, ani nawet chęci do grania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Reputacja: 12
|
![]()
Na początku nie wiedziałam o co chodzi
![]() Muszę przyznać, że Zosia jest bardzo ładna ![]() ![]() ![]() Nie sądziłam, że Judyta zajdzie z tym bandytą w ciążę! ![]() Bliźniaki są śliczne, ale jakoś do siebie nie podobne ![]() ![]() ![]() Fajny odcineczek ^^ Tylko jeszcze jedno pytanie, ten dom to tak na pokaz, czy zawsze starasz się tworzyć takie ładne?
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Bliźniaki!
![]() I do tego jakie śliczne! ![]() Ciekawe jak będą wyglądać kiedy dorosną :3 Zosia wyrosła na śliczną dziewczynę, bardzo mi się podoba! Ciekawią mnie jej losy, jak również to, co dalej będzie z Judytą, Klarkiem i dzieciakami. Czekam na next! :3
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]() No te bliźniaki to podobne są do siebie jedynie płcią... o_O Marek ma karnację Klarka i oczy Judyty, natomiast Darek ma oczy ojca, a karnację... pojęcia nie mam czyją. Myślałam, że dziedziczy się bezpośrednio po rodzicach, a tu mi wyszła jakaś karnacja pośrednia, bo ani to jasna po matce, ani to najciemniejsza po ojcu. Wyszedł jakiś mulat. Nie znam się na bliźniętach w grze, naprawdę pierwszy raz w życiu mi się urodziły, więc nie wiem, dlaczego one tak wyglądają. No ale urozmaicenie jest
![]() A co do domu - ładny? Ja uważam, że jest trochę dziwaczny, zwłaszcza z zewnątrz ![]() ![]() ![]() Ten dom nie jest na pokaz, jest zwyczajny, taki do grania ![]() Dzięki dziewczyny ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Reputacja: 14
|
![]()
Szkoda, że krótko, ale rozumiem brak czasu, bo też mi go ostatnio brakuje
![]() Akcja bardzo szybko się potoczyła. Mam nadzieję, że teraz trochę pograsz Zosią, a do czasem Judyty będziesz zaglądać. Albo chociaż graj obiema po równo. Na temat bliźniaków się nie wypowiadam, bo nie chcę wyjść na za bardzo czułego ![]() Czekam na dalsze relacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|