|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
OMG
![]() ![]() jeszcze nie skomentowałam? Jak już mówiłam... kto się czubi ten się lubi! ![]() Wyczuwam, że coraz bardziej gorąco pomiędzy Eleną a Laxsusem. Oby lapka szybko naprawili ![]() Ostatnio edytowane przez Muffshelbyna : 10.04.2013 - 16:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Eyvee, Mile, iness, Ciastek, Muffinka, Kedziorek - Właśnie, kto się czubi ten się lubi...ale kto wie jak to będzie w ich "związku"
![]() Co do laptopa, będą pewnie cały system od nowa wstawiali. Ugh, kupiłam ostatniego z wystawy i ma wadliwego Windowsa, więc... Sayonara, wszystkie moje ukochane zapisy. ALE... Zapisałam Laxusa i Elenę w skrzyni simów, a pliki .sim są na przenośnym dysku. Więc Elena i Laxus jeszcze się pojawią, bez obaw. ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 12.04.2013 - 23:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No to swietnie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Chcę odcinek i pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
-sigh- Odcinka może nie będzie tak szybko; drzewko choinkowe wie, jak długo Currys jeszcze będzie trzymał mojego ukochanego laptopa. Skoro Laxus i Elena już pewnie są zlikwidowane razam ze starym systemem, mogę powstawiać trochę zaległych zdjęć jak dysk mojego wujka znajdzie się w moim posiadaniu (Tłumaczenie: za kilka godzin).
![]() Więc postaram się, aby połowa następnego odcinka dzisiaj do Was dotarła. ![]() PS: FTS ma nowego Twittera, Tumblra i Fanpage'a na Facebooku. Może warto ocenić nowe strony? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Skoro dzisiaj może dodasz, to fajnie, czekam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
chciałbym się odnieśc do ostatniego odcinka poprzedniej histori:
na pierwszym zdjęciu faith i Dylan się calują,a na ostanim faith leży pochowana na cmentarzu -.-i jej syn za nią płacze -.- aktualną historie skomentuje później |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wiem, wiem, miało być wcześniej...ale to, moi kochani, właśnie efekty nie spania po nocach i przyjście ze szkoły po męczeniu się z obsesjami przyjaciółek.
Więc...jak obiecałam, znalazłam kilka zdjęć i mam zamiar je wstawić, aha. ![]() Rodzina Dreyar/Abrins Część Druga // Bonus Elena rozwijała karierę malarki - z dnia na dzień malowała lepsze obrazy i znacznie poprawiała swoją kreatywność. [IMG]http://i46.************/2076wle.jpg[/IMG] Natomiast Laxus, jej współlokator, wspinał się po stopniach kariery medycznej i biegał po parku, czerpiąc przyjemność z wbijania dziesięcio-centymetrowych igieł w swoich pacjentów. ![]() [IMG]http://i46.************/ajqtg1.jpg[/IMG] Jednak po pracy, chłopak zawsze uwielbiał torturować dziewczynę lub straszyć ją po nocach. Dlaczego? Po to, żeby później kupić jej bukiet kwiatów i zapomnieć te czyny. Elena tylko zastanawiała się jak wybaczanie takiemu idiocie przychodzi jej z taką łatwością. [IMG]http://i45.************/29lfrb4.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.************/fuu8ur.jpg[/IMG] I po raz kolejny w tygodniu, Laxus przyglądał się tej rudowłosej postaci, biegającej po mieszkaniu z paletą farby i różnymi pędzlami, myśląc, "Ze wszystkich osób na tym walniętym świecie...dlaczego akurat ona?" [IMG]http://i50.************/2rmxu6v.jpg[/IMG] C.D.N Mam nadzieję, że się podobało, pomimo kilku zdjęć i bardzo krótkiego odcinka - traktujmy to jako bonus. Ale mam dobre wieści! Mój laptop już jest reperowany (tak, poświęciłam się i tam pojechałam) i niedługo powinni go odesłać. Drugą dobrą informacją jest to, że pomimo wszystkich moich egzaminów będę miała dużo czasu na nadrobienie moich zaległości na forum. ![]() Do następnego odcinka! ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Szkoda, że tak króciutko..
Widzę, że w przeciwieństwie do Eleny, Laxus jest w pełni świadomy swojego uczucia. Naprawdę go uwielbiam ![]() ![]() Świetnie, że niedługo odzyskasz laptopa ![]() czekam na kolejny odcinek
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Szkoda, że tak króciutko, no ale rozumiem, laptop w naprawie ;/
Dobrze, że już niedługo do Ciebie wróci ![]() Laxus jest uroczy, coś czuję, że Elena lubi go coraz bardziej. Czekam na odcinek ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|