![]() |
#71 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
ja mam pytanie, bo jeszcze nie ogarnęłam - czy ludzie w randkach online zmieniają się co jakiś czas? bo gram już kilka simowych dni i ciągli Ci sami... ;p
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
a ja mam pytanie - czy ktoś testował No Mosaic 1.42 w CPR? działa? Nraas też?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
@up Nraas działa
![]()
![]() |
#74 |
|
![]()
a ma ktoś pomysł na przycinającą się gre ? pomocy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
@up
dużo masz dodatków? a może słabą kartę graficzną? bo cpr są wymagające, może zmniejsz detale w ustawieniach. Hmm a ja nadal nie wiem dlaczego na moim profilu na stronie sims 3 nie mam w zarejestrowanych grach CPR a rejestrowałam :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
nie chodzi tu o cpr bo wczesniej tez sie to dzialo. dodatków - średnio, bywało więcej na gorszym kompie. winie tu raczej gre niż kompa.
komp: intel Core i7 2.3GHz RAM 8GB dysk 1 tera, na dyscku z zainstalowaną grą prawie 200 GB karta graficzna: dwie: jedna zintegrowana a druga invidia Geforce 630 M 2GB windows 7 sproboje przeniesc rodzine do innego miasta. moze sie miasto zepsulo. moze to jakis dodatek ale jak go wybadac. jakies pomysly jeszcze ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
ewentualnie postaraj się pozamykać jak najwięcej programów (one są często ukryte, musisz wcisnąć na raz ctrl + alt + del i następnie wybrać menadżer urządzeń i tam masz zakładkę Aplikacje i trzeba zakończyć procesy, wiele programów uruchamia się w tle podczas uruchamiania kompa)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
chyba chodziło o miasto bo zmienilam i jest dobrze a wtle dziala corel draw i sie nie tnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
tez tak mialem. sposobem u mnie na pozbycie sie scinek jest zapisywanie stanu gry za pomoca opcji 'zapisz jako' (za kazdym razem). przegralem na jednym zapisie okolo 90 simowych i nie bylo ani jednej scinki
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Mam pytanie do tych co już posiadają grę, czy te parcele festiwalowe po prostu same się ustawiają jak przychodzi czas danego festiwalu, czy np. za pierwszym razem mamy możliwość poustawiania wszystkich obiektów na tym festiwalu tak jak chcemy i zapisania tego aby na przyszły raz również tak było? Wydaje mi się że była gdzieś poruszana ta kwestia, ale nie mogę tego znaleźć.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|