![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czas na mnie
Na początek stworzyłem wszystkie cztery stwory odpadł wampir chociaż może w przyszłości pogram, wkurzyło mnie to że trzeba prosić o napicie się krwi pozostała trójeczka była taka sobie Najbardziej podoba mi się wilkołak Szybko się znudziłem więc stworzyłem nową rodzinkę Wilkołaka i Czarodziejkę ![]() Także po pewnym czasie się znudziłem ale to dlatego że się zapędziłem i od razu 2 dzieci Następnie stworzyłem Wilkołaka który poślubił wróżkę (najpierw była człowiekiem) (Nrass) Stworzyłem nowy domek w stylu nowoczesnym (może kiedyś wrzucę zdjęcia) Wilkołak jest bardzo fajny (ściągnąłem nowe skiny) Gra jest fajna warta polecenia tylko wkurza mnie to że nie da się stworzyć np. Wilkołako-czarodzieja ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
Być może moje problemy z zombie powoduje ogrodzenie całej parceli wysokim murem w efekcie żadna "bestyjka" nie jest w stanie wejść na jej teren, stoją tylko całymi dniami pod murem, tudzież spawnują się w różnych lokacjach odwiedzanych przez moich simów.
Znalazłem jednak sposób na definitywne pozbycie się problemu, w opcjach ustawień gry całkowicie wyłączyłem pełnię księżyca, teraz mam spokój ![]() Zróbcie postać dżina, granie nią jest całkiem, całkiem, można jednym poleceniem wysprzątać cały dom w ciągu sekundy i to bez względu na jego rozmiar, albo wyczarować sobie jedzenie. Najciekawsza zdolność dżinów to zaczarowanie simów, dzięki temu zyskujemy pełną kontrolę nad dowolnym napotkanym w grze simem, chyba nie muszę tłumaczyć jakie do daje możliwości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up Dobry pomysł
![]() A tak w ogóle, jak uważacie co jest lepsze Wróżki czy Wilkołaki?
![]() |
![]() |
#74 |
Reputacja: 12
|
![]()
Chyba wilkolaki choć jeszcze nimi nie grałam.
![]() |
#75 |
Creator
|
![]()
Ja powiem tylko, że podoba mi się ekran ładowania, niekóre obrazy, meble te takie jakby wilkinowe. Tak to mi się nie podoba za bardzo. Jestem rozczarowana miastem. Myślałam, że będą ładniejsze widoki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
No rzeczywiście ekran ładowania jest ładny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Właśnie od tych dwóch postaci zaczęłam grę i chociaż nastawiałam się raczej na historię wilkołaka, bardziej polubiłam wróżkę. Wilkołaki są rozczarowujące, historie o tych stworach nastawiają na postać osoby zniewolonej swoim wilkołactwem, a w TS3 widzimy człowieka, którego praktycznie jedynym problemem jest niemożność powrotu do swojej postaci, gdy trwa pełnia. Może spać jeśli zechce, jeść co chce i kulturalnie się zachowywać. Poszłam takim do parku, kazałam warczeć na przypadkowo spotkane osoby, żeby mieć namiastkę konsekwencji bycia potworem, ale to nie to samo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Dopiero od dzisiaj mam NZTŚ. Własnie przestał grać. Na razie jestem w miarę zadowolona. Może dlatego, że nie widziałam pełni, innycj stworzeń paranormalnych itp. Mam nadzieję, że jeśli pogram trochę dłużej to się bardziej przekonam do gry. Na razie jest ok. Stworzyłam sobie wróżkę i czarodziejkę, ale mam zamiar pograć sobie wszystkimi stworzeniami po trochu. Czy te zombie są bardzo uciążliwe? Ponieważ nie mam edycji limitowanej tylko normalną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Mam ten dodatek od paru dni, ale praktycznie teraz dopiero mogę pograć w spokoju, w tygodniu nie mam na to czasu. Na pierwszy ogień wzięłam wampira i wilkołaka. Uwielbiam wampirów, w książkach, w filmach, ale w grze już mniej. Wkurza mnie, że wampir musi znać jakiegoś sima trochę lepiej, żeby się od niego napić. Liczyłam, że to hipnotycznie spojrzenie załatwi sprawę, ale oczywiście tak nie było. U wilkołaka natomiast jest za mało opcji: aportowanie czy drapanie futra? Co to ma być? Podstawówka? Plusem są meble i ciuchy - straszliwie mi się podobają. Obecnie gram wróżką, ktora jest w ciąży z wampirem.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#80 |
|
![]()
Ja z cech lubię nocnego marka. W nocy.ma + do nastroju. Zadumany - super opcje.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|