Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.12.2012, 09:33   #71
Misiaa12

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Historia kedziorka

Uwielbiam ta OJSG i Kyoko no i oczywiście Kensei. Zawsze jak wchodzę na forum to patrze czy może kedziorek coś napisał.Uwielbiam czytać twoją historie i dlatego nigdy nie wydaje mi się długa,wręcz przeciwnie.
Poszli na basen publiczny i kąpali się nago? Dziadek był chyba bardzo napalony Kyoko ślicznie wygląda w sukni ślubnej,powinnam się obrazić ,bo nie pokazałaś ślubu.Jeśli wezmą ślub to mogą już się starać o dziecko,juuupilla

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2012, 12:16   #72
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

Ależ nie powstrzymuj się przed opisywaniem, ja chętni poczytałbym taki dogłębny opis
Nie spodziewałem się takiego rozwiązania sprawy ojca Kenseia. W sumie to chyba dobrze, że nie zburzyłaś im tym spokoju. W ogóle, całe OJSG jest takie "bezproblemowe". I właśnie to mi się w nim podoba
Scena w basenie była najlepsza . Mogli nie uciekać, ciekawe, co by zrobił ten facet.
Nie mam dziś natchnienia na dłuższy komentarz, więc musisz zadowolić się krótkim.
Jeju, "zadowolić się krótkim", jak to brzmi...
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2012, 12:24   #73
Mile

Cyt. "Jeju, "zadowolić się krótkim", jak to brzmi..."

buahahaha jakoś wszyscy nakręceni dzisiaj, piękny dzień
stare 29.12.2012, 09:28   #74
Dogza

A co ze ślubem w kąpielówkach? :c Zwierzaczki oszczędź uwielbiam Dolarka
I znowu zmuszasz mnie do śmiania/uśmiechania się przed kompem
Czekam na więcej, więcej, więcej...!
Dogza jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2012, 14:35   #75
Słodki Pan Ciastek

Reputacja: 14

Ślubu się doczekałem! Co dalej?

Mi też w tym odcinku brakuje tekstów Kyoko. Gdzie one są?

Czekam na więcej
Słodki Pan Ciastek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2012, 09:48   #76
eyvee

Buhahahhahaha teksty Kyoko rzadza xD! Normalnie, az spadalam z krzesla...jak ty to robisz? Wkoncu Kensei..no....prawie, ale to bardziej powiedziala Kyoko Slub przecudny, a mam nadzieje, ze jak bedzie dzieciaczek to tez bedzie wesolo ;D Czekam na neeext
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2012, 14:48   #77
Fallen

Reputacja: 11

Kyoko jest prześliczna :3 Zdjęcie na spacerze ze zwierzakami strasznie mi się spodobało, tak słoooodko *.*
Przygotowania do ślubu były zabawne, szczególnie tekst o kolczykach
Również czekam na dzieciaczka i na kolejny odcinek
stare 31.12.2012, 17:34   #78
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Dziękuję, dziękuję, dziękuję za komentarze Wielbię was za nie
Odcinek planowałam wstawić bodajże przedwczoraj, ale cierpię na brak weny twórczej.. No nic, zobaczymy co będzie.. Ale na pewno tego nie porzucę!
Mam nadzieję, że tym razem Kyoko jest bardziej kyokowata niż ostatnio. Zapraszam na szczęśliwą trzynastkę

Słońce prażyło niemiłosiernie, ale i tak było to niczym w porównaniu do oberwania Zaklęciem Słonecznym.

Wszystko było dopięte na ostatni guzik. Państwo młodzi spotkali się pod łukiem weselnym i się zaczęło: (po co ci goście wstali to ja nie wiem :/)

- Zebraliśmy się tu dziś – rozpoczął Elryk. – by uczcić zawarcie związku małżeńskiego pomiędzy Kenseiem Zygfrydem Kisuke a Kyoko Brunhildą Abarai. Czy wśród zebranych jest ktoś, kto miałby jakieś obiekcje?

– Rozejrzał się po zebranych, zebrani spojrzeli na Hildę, Hilda natomiast zabijała wzrokiem wszystkich obecnych (a przynajmniej tych, którzy potencjalnie mogliby się odezwać).

Zapadła głucha cisza, więc Elryk kontynuował.
- Skoro nie ma żadnych samobójców… Ekhm, to znaczy, skoro nie ma sprzeciwu: Kensei, czy ty?
- Tak.
- Kyoko, czy ty?
- Si, padre.

- Ogłaszam was mężem i żo...
- Zaraz! A przysięga? – krzyknęła Kyoko. – Pół nocy nad nią spędziłam!
Więc to dlatego miała takie podkrążone oczy, pomyślała Hilda, przypominając sobie poranne tortury. Tapetę szpachlą jej musiała nakładać, żeby te cienie jakoś zakryć..
- Ach, no tak, chciałem to jakoś przyspieszyć – powiedział Elryk nieco zakłopotany. – No dobrze Kyoko, zaczynaj.

- Ekhm. Tak, eee.. O czym to ja… A, no tak. Ja, Kyoko, biorę sobie ciebie Kenseiu (jak mi to dziwnie brzmi xD) za męża i ślubuję ci, że nie będę ci zaglądać do portfela, że nie zażądam oddawania wypłaty, będę przy tobie w zdrowiu i w kacu, w szczęściu i w czasie odwiedzin mamusi oraz, że cię nie opuszczę aż do śmierci – z niewiadomych przyczyn ostatnie słowa zabrzmiały bardziej jak groźba niż przyrzeczenie..

Dziewczę spojrzało na lubego swego wyczekująco.
- Ja, Kensei, biorę sobie ciebie Kyoko za żonę i ślubuję ci, że będę twym rozsądkiem, że będę cie ochraniać w dzień i w nocy, przed zombie, przed natarczywymi amantami, rodzicami (moimi i twoimi) i przed twoimi pomysłami, że kupię ci ocieplane bikini, byś nie zamarzała zimą po kąpieli i że będę cię kochać do śmierci. Nawet, gdy dopadnie mnie Alzheimer i zapomnę kim jesteś.

- To wtedy ja tego gościa dopadnę, nie martw się.
http://img4.imageshack.us/img4/6189/35677924.jpg

Nastała chwila ciszy…
- Tato?

- A, tak. Chciałem to uczcić minutą… Zresztą nie ważne. Ogłaszam was mężem i żoną. Pocałujcie się wreszcie.
http://img16.imageshack.us/img16/1470/35731442d.jpg

Nie musiał im tego dwa razy powtarzać.

Ledwo się od siebie oderwali, a do pana młodego zadzwonił telefon z propozycją randki.. Za grosz wyczucia.

Po chwili wszyscy przenieśli się na plażę. Kyoko skoczyła jeszcze przebrać się w coś luźniejszego
Był didżej,

magik,

i pizzaman (a raczej woman)

Wszyscy się bawili przy bezalkoholowym.. Pff.. Chyba raczej wszystkie zwierzaki. Wszystkie dwa.

Tymczasem zrobił się wieczór.
- Mamo, gdzie tort?
- Oklapł.
- JAK TO OKLAPŁ?!
- Chciało się ślubu w trzydziestostopniowym upale to masz.. Nie gorączkuj się tak..

Kyoko nie zdążyła odpowiedzieć, bo jej mąż ( wziął ją w obroty.

Goście ściągali ciuszki i wskakiwali do wody.

Bella uznała, że fajnie byłoby poderwać tego didżeja, ale facet był profesjonalistą i nawet na nią nie spojrzał.
http://img502.imageshack.us/img502/8214/96617290.jpg

Musiała się więc zadowolić Mortkiem Ćwirem. Chodził cały zapuszczony, plotka głosiła, że wilczek go chapnął, ale nie zostało to udowodnione naukowo, więc Bella się tym nie przejmowała.

Kensei i Kyoko nie odstępowali się nawet na krok.

http://img10.imageshack.us/img10/1826/60599956.jpg

Niby romantycznie, ale w rzeczywistości tylko czekali na okazję, by wybyć z imprezy. W końcu mieli nieco lepszy pomysł na zabawę we dwoje. Świntuchy W końcu udało im wymknąć..

Ciekawe, jak to się skończyło

A goście się bawili. Imprezka trwała całą noc.
Taniec w wersji Hildegardy. Ciało stare, ale jare

I z Elrykiem

A kto siedział najdłużej? Oczywiście domownicy, którzy nie chcieli przeszkadzać młodej parze, Bella i Mortek, między którymi chyba zaiskrzyło i biedny didżej opłacony do końca imprezy

Elryk i Hildegarda nie zostali długo. Właściwie to wyjechali następnego dnia. Na początku chcieli zabrać ze sobą Dolara, bo mają kłopot z szopami na podwórku, ale Kyoko była zdecydowanie przeciwna temu pomysłowi. Za bardzo kochała swoja psinę, żeby się jej tak niecnie pozbyć.

I to na tyle w tym roku. Odcinek miał być dłuższy, ale co tu ukrywać, nie wyrobiłam się..
No to udanego Sylwestra wam życzę! Do zobaczenia za rok!

Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 28.03.2014 - 19:49
Kędziorek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.12.2012, 17:52   #79
Mile

Ach co to był za ślub!!!

Jak zwykle stanęłaś na wysokości zadania, przysięga rewelacyjna.
Wszyscy pięknie wyglądali. Bella wyrwała Mortka superowo!!! i tak miało być

fajnie ta kosmitka wygląda w wodzie

młodzi poszli się zabawiać mamy nadzieje, ze coś z tego będzie

Czekam na nowy!

Życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2013!
stare 31.12.2012, 19:20   #80
Misiaa12

W końcu wymarzony ślub! Przysięga niesamowita tylko... Kenseiem Zygfrydem? Zygfryd, tak ma na drugie przystojniaczek?

Dużo osób na weselu, najbardziej podobała mi się pływająca kosmitka. Jaka szkoda, że nie było tortu :c Widzę, że młodzi pracują już nad dzidzią. W końcu, ślub już był. Jak dobrze, że tak to wszystko się skończyło, bez komplikacji Wiem, że coś skombinujesz i ich życie zamieni się w piekło

I ja ci życzę udanego sylwestra! Jak patrze na simsy, w które ja nie mogę zagrać... Ale już się aktualizują więc już niedługo!

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania