|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
To chyba Michal(ina) Manios
Boże... Ta twarz... Masakra. Lepiej poćwicz. Nos za wysoko, zły kolor szminki i jeszcze ten pieprzyk... <facepalm>EDIT Nikt cię nie obraża. Po prostu wyrażamy swoje zdanie na temat simów. Ostatnio edytowane przez matteom5 : 01.11.2011 - 15:56 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
To chyba najgorsza simka jaką widziałem. Jak Kastrel wspomniała ma za wysoki nos nad ustami i za grubą dolną wargę.
0/10 Ostatnio edytowane przez Narutoman : 01.11.2011 - 14:51 |
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Martyna jest najładniejszą twoją simką, ale z profilu wygląda trochę dziwnie
I MA ZMUTOWANE CYCKI o! inaczej tego nie umiem nazwać tak czy siak mi się podoba
|
|
|
#5 |
|
|
Zgadzam się z Schicksal, że Martyna to twoja najładniejsza simka i że jej piersi są jakieś, takie.. odstające.
Ogólnie jej twarz jest za ''nisko,, i ma dziwne oczy. Przypomina mi jedną aktorkę.5/10 Beniamin ma za wysoko oczy i są one zbyt blisko siebie. Końcówka nosa jest za mała i dziwnie wygląda na drugim i czwartym zdjęciu. Usta są za bardzo wykrzywione przez co wygląda na naburmuszonego. Szczęka jest za bardzo wysunięta. 4/10 |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dziękuje za komentarze i proszę o kolejne.
Im częściej komentujecie tym częściej wstawiam simki.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mi się podobają Twoje simy, bo nie są takie "sztuczne".
Twórz dalej ![]() Beniamin jest najlepszy! |
|
|
#8 |
|
|
Twoje simy są po prostu dziwne, na swoj sposob jakos sie wyrozniasz. Martyna to chyba najladniejsza z Twoich simek. Zgadzam się, że ludzie w realu nie są idealni, ale czasem w simsy się gra dlatego,iż tam można stworzyć "ideał". Podziwiam Cię, bo nie zrażasz się złymi komentarzami, które prawie ciągle dostajesz. Mogę powiedzieć, że simsy zaczynają wychodzić Ci trochę lepiej. Powodzenia.
![]() Martyna - 7/10 Benjamin - nic mi się w nim nie podoba, ma dziwne usta, nos, puste oczy. 2/10
|
|
#9 |
|
|
Dziękuje wszystkim za szczere komentarze. I myślę że będzie ich więcej
Oto lidia Mieszka sama w starym domu na uboczu wsi. Niedawno zmarła jej mama która była fotografem. Lidia cały czas chodzi smutna, popadła w obłęd. Kupiła kolorowe żarówki i płyty z muzyką, zrobiła imprezę żeby o wszystkim zapomnieć , spiła się wódką do nieprzytomności ale nie wiedziała że jak wstanie ogarnie ją rozrywająca rozpacz, chwyciła nóż i obcięła szyje. A przecież mówią że smutek blednie. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|