![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Dobra to ja zaczynam moje opowiadanie odcinek 1.
Witajcie nazywam sie Beata o to moje zdjecie: ![]() Niedawno bylam na imprezie u mojej znajomej na ktorej poznalam Wojtka ![]() Na drugi dzien zaprosilam go do swojego domu. Ech jaki on romantyczny przyniosl mi kwiaty! ![]() ![]() Zjedlismy romantyczny obiad ![]() Potem zaryzykowalam i oswiadczylam mu sie ![]() Ale odrzucil powidzial ze nie jest jeszcze gotowy (cos krecil! <_< ) ![]() Gdy ja poszlam wziasc prysznic on... podgladal mnie!! ![]() Bylam na niego wsciekla! ![]() ![]() CDN Jak sie podobalo? czekam na ocene. Niedlugo ciag dalszy ![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Magic cz.2
![]() Salaman wstał bardzo wcześnie. Był bardzo ciekaw nowego zaklęcia i przygód z magią. ![]() ![]() Salaman odrazu usiadł przed komputerem. Wpisał adres www.SimCity.pl i tam zaglądał w stronę pod hasłem "magia". Ze strony wyczytał: Magia w SimCity jest sławna ale tylko wybrani przez komitet magów w SimCity może zostać czarodziejem... Artykuł był bardzo długi. Ale netchnął się na zdanie: Najbogatszą czarownica jest młoda czarodziejka Majka Ćwir. Wiedzą dorównuje wszstkim magom z komitetu. Mieszka w Nawiedzonym uroczysku numer 92. Hmm to może być bardzo ciekawe. Może pójdę do niej i poznam tajniki magii - Powiedział. Wydrukował adres cesząc się, że moze zobaczy sławną czarodziejkę. Ale najpierw musiał zjeść śniadanie. ![]() Salanam zadzwonił do drzwi. Były bardzo stare i skrzypiały. Wszędzie były gargulce - dom wydawał się mroczny. ![]() Majka teleportowała się. ![]() Przywitała Salamana. - Nie spodziewałam się gosci. Jak masz na imię?? - Powiedziała. - Jestem Salaman i chcę się nauczyc tajników magii. - Chcesz się nauczyć czarować. Chodź pokaże ci tajniki magi - odparła majka z uśmiechem. ![]() Czarodziejka upiekła ciasto. - Cudowne ciasto, bardzo mi smakuję, pani powinna dostać order za gotowanie - powiedział Salaman. - Eeee tam to ciasto według starego, rodzinnego przepisu - odpowiedziała Maja. ![]() Wiesz, czym w ogóle jest magia? - Zapytała poważnie Majka. - Ehm dokładnie to nie wiem. Wiem, że to coś wielkiego - odparł Salaman. Słuchaj mnie uważnie. Magia to potężna siła, którą się nie używa do zacnych celów. Ma ona pomagać i służyć simom i całemu światu. Dostałeś zestaw magika? - Tak. - To dobrze, więc cię wybrali. Wiec, że jesteś na dobrej drodze do zgłębienia tajników magi. Magia to nie iluzja. To nie to samo, co wyciąganie królika z cylindra. - A ja myślałem... - To się myliłeś. Nie można igrać z magią. Magią trzeba się dobrze posługiwać, bo w przeciwnym razie ona obróci się przeciwko tobie. - Nie wiedziałem, że to taki wielki obowiązek - powiedział Salaman. - Jest to bardzo ciężki obowiązek. Tylko nieliczni mogą się go podjąć. - Jak zrozumiałem magia to rzecz, która jest nie zrozumiała dla simów. - Dla simów nie, ale dla magów tak. ![]() Sprawdźmy twoje umiejętności, zrób jakąś sztuczkę - powiedziała Majka. Salaman był początkującym magiem, więc to mu nie wychodziło. - Musisz jeszcze się wiele nauczyć - odparła z przekonaniem Maja. ![]() Jak się domyślam nie będzie cię stać na drogie składniki do zaklęć. - Szczeże mówiąc to nie... - powiedział zawstydzony Salaman. - Patrz i ucz się. Tak sie tworzy złota nić. Jest to powrzechy surowiec ale zrobiony własnoręcznie jest najlepszy. ![]() Salamana zaciekawiły dziwne kryształy. - Co to jest? - zapytał Salaman. - To są magiczne kryształy, które dają wielką moc. Dałam im imiona: Ten zielony to greenek. Żółty to Żółcik. Czarny to Ugaszeniec. Różowy to pinker. Niebieski watherler (czyt. łaterler). Czerwony Ognisty. A biały to Śnieżynka. - Bardzo interesujące - powiedział znużony Salaman. Widzę, że nudzisz się. Wiedziałam, że tak będzie. Chodź za mną - powiedziałA Majka. ![]() Potańczmy trochę - powiedziała z radościa Majka. Salaman spojżał w Majce w oczy nagle coś w nim zadrżało. Poprostu Salaman sie zakochał w Majce. Nie wiedział co powiedzieć. Przecież Majka jest piękną młodą czarodziejką (Matka majki też ma na imię Majka to ta z Ćwirów co ma męrza Henryka). Salaman pomyślał, że nie ma u Majki szans. On jest chudym, brzydkim miernotą. ![]() Zamiest zajmować się magia Majka i Salaman bawili się bestrosko jaK dzieci. ![]() - Wiesz jesteś super. Umiesz się dobrze bawić i wogóle - odpowiedziała Majka, nie mozna ją było poznać. Pocałowała Salamana, który nic przeciw temu nie miał. - Jest jusz godzina 1:00 tak ten czas szybko leci. - Prawda - odpowiedział Salaman. - Wiesz muszę ci coś wyznać, eeee.... - Salaman nic nie mógł z siebie wydusić. - Co takiego - zapytała Majka. - Jesteś super, Kocham cie. - Cieszę, ze to słyszę od ciebie. Narazie Slamanie - Powiedziałą Majka i gdzieś się teleportowała . Salamanowi nic innego nie zostało jak wyjść z domu. ![]() Majka podglądała NA Salamana jak wychodził. - Jak cieszę się, że to powiedziałeś - szepnęła Majka. ![]() Salaman bardzo się ucieszył gdy przyszedł do domu. - Nie jestem nikim! Ona mnie pokubiła! Wreszcie nie jestem nikim! Echo roznosło słowo: Ona mnie polubiła......polubiła......polubiła!.... Chodź Salaman nie poznał nowych zaklęć ale za to poznał miłość. Ten dzień był dla Salamana udany. |
![]() |
#73 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kończę już ten przydługawy wyód (w ogóle przeczytasz go ? ![]() Już niedługo I odcinek Amor para siempre. |
|
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Moje fotostory odcinek 2.
Gdy rostalam sie z Wojtkiem bylam bardzo zalamana dla rozrywki pogadalam z moim kucharzem (on to zawsze potrafi rozsmieszys ![]() ![]() Nastepnego dnia zaprosilam do domu moja przyjaciolke Kaske ![]() Pocieszala mnie ![]() Ugotowalam pyszny obiad i zjadlysmy go razem ![]() Potem troche potanczylysmy ![]() I niestety mosiala juz isc ![]() Poszlam na dwor troche sie przewietrzyc i spotkalam Pawla troche pogadalismy ![]() Zaprosilam go do mojego domu na indyka ![]() I zjedlismy przy okazji rozmawiajac ![]() Zakochalam sie w nim ![]() ![]() I musial juz isc ![]() Nastepnego dnia przyszedl do mnie z czekoladkami ![]() Mial dla mnie smutna nowine powiedzial ze musi wyjechac daleeeeko zeby pracowac bo w Polsce ciagle nie moze sobie znalezc pracy. ![]() Mi sie to nie podobalo, chcialam zeby zostal ale sie upieral ![]() Pocalowal mnie na pozegnanie ![]() ![]() Nastepnego dnia przyszedl list ![]() ![]() CDN Ciag dalszy nastapi |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() ![]() Odcinek 1 ![]() ![]() ![]() Dawno temu, na wshcodzie Indii żyła bogata rodzina (śliczny domek wyżej ![]() ![]() której głową była stary, oddany ojczyźnie, zasłużony generał - Kail Abduyal. ( ![]() Wszyscy w wiosce szanowali go, został nawet sołtysem (nie wiem jaka jest hierarchia urzędników w Indiach :lol: , więc będą one trochę 'spolszczone' ![]() ![]() ![]() ![]() ___________________________________ Na południu wioski mieli hacjendę wraz z pokaźnym obszarem uprawnym, który po kliku latach pzerodził się w coś tak ogromnego ![]() ![]() ![]() _______________________ ...po kliku latach...... ![]() --------> ![]() Jak pieniądze w skarbcu tak i Jasmine rosła (wyżej zdjątka ![]() ![]() ![]() Gdy siedziała na brzegu swojej fontanny (właściwie jednej z 4 fontann ![]() ![]() ![]() ![]() "Widzę, że wszyscy uwierzyli w moją bajeczkę o tym, że ojciec nie pozwala mi się z żadnym mężczyzn bliżej poznać.....NIECH CIERPIĄ.....niech wzdychają do mnie, a ja im nic nie okaże, żandego pozytywnego znaku i uczucia, zasłaniając się zakzami ojca !! NIENAWIDZĘ FACETÓW !!...." - rozmyślania "słodkiej" <_< Jasmine przerwała, wpadając do pokoju z wilekim impetem, jej matka: - Witaj Jasmine ! Ooo, widzę, żę już wstałaś ! Nie siedź tak w pokoju, wyjdź na zewnątrz ! ![]() - Mamo, jak możesz być taka spokojna, żyć tutaj beztrosko, obok NIEGO ! Cyprine, jakby nie słysząc poprzedniej odp. córki poprosiła o to samo jeszcze raz i wyszła z pokoju. Zatrzymała się przy ścianie, oparła się i zaczęła płakać ![]() i szeptać coś przez łzy: -Czemu ją tak okłamałam, czemu jestm taka podła, przezcież to nie jej wyina .....CHLIP....gdybym teraz powiedziała jej prawda, to znienawidziła by mnie....więc może niech zostatnie tak jak jest....CHLIP..... ![]() Z pokoju wyszła Jasmine. Gdy zobaczyła płaczącą matke, to natychmiast podbiegła by ją przytulić ![]() Cyrpine czując tulenie się do niej córki natychmiast powróciła do rzeczywistości..... Co gryzie Cyprnie ? Czemu okłamała córkę ? Dlaczego Jasmine nienawidzi facetów ? Tego dowiecie się już w nastepnym odcinku "Amor para siempre" ![]() ![]() ![]() I jak sie podobało ? ![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
No dobra teraz moja kolej
![]() MY FOTOSTORY ODCINEK 3 Wyjelam list ze skrzynki: ![]() Przeczytalam go dokladnie.... ![]() Byalm zalamana! To byl list od Pawla napisal ze znalazl inna!!!! ![]() ![]() Pozniej porozmawialam z Kaska ![]() A potem zaprosilam do mnie moja siostre (prawda ze podobna? ![]() ![]() Zabawiala mnie ![]() A ja jej opowiedzialam o tym ze Pawel mnie zucil ![]() ![]() I poszla ![]() Potem umylam zeby i poszlam spac ![]() ![]() Nastepnego dnia poszlam z Kaska na dyskoteke spotkalam tam...sami zobaczcie! ![]() CDN Co bedzie dalej dowiecie sie w nastepnym odcinku Wiem ze ten odcinek troche krotszy ale nie mozecie sie wszystkiego dowiedziec naraz :lol: ![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
zwariowany świat odc.1
![]() cześć jestem Andre Eldecki ![]() moja pasja to wykuwanie gnomów lubię to ![]() Ale nie tak bardzo jak mój wóz ![]() ![]() zakładam kolekcję gnomów stawiam jednego na każdy dzień ![]() uwielbiam wypady do miasta ![]() można zapic nerwy drinkiem jestem nieszczęśliwy bo nie mam dziewczyny ![]() próbuję ![]() próbuję ale i tak nie udaje mi się nikogo poderwać ![]() dni mijały ciągle byłem nieszczęsliwy ![]() asz podczas sączenia drinka zobaczyłem..............] ![]() ją (to ta w klatce) jak wam się podobało czekam na komentaże ps. pierwszy odcinek fotostory idealna para zostanie zamieszczony do 01.04.2004 |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Moje fotostory odcinek. 4
Spotkalam na dyskotece Wojtka! Przyszedl tam z jakim kumplem. Pogadalam z nim ![]() ![]() I wybaczylam mu ech pogodzilismy sie ![]() ![]() Nastepnego dnia przyszedl do mnie ![]() I... (co pewnie wam sie nie spodoba <_< ) oswiadczylam mu sie ![]() ![]() Wkrotce po tym odbyl sie slub ![]() I mieszkalismy sobie razem bylo pieknie nawet gdy spadlam z byka i zlamalam noge on sie mna opiekowal ![]() ![]() Zylismy sobie spokojnie dopoki... nie wybochl pozar! Mnie naszczescie nie bylo w domu zostal tylko sam Wojtek ... ![]() CDN Co bedzie dalej dowiecie sie w nastenym odcinku ![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Skoro mam tyle zdjęć o TS2 postanowiłam zrobić fotostory...
![]() ODCINEK I Cześć To ja ![]() ![]() Pewnego razu spotkałam chłopaka na imprezie ![]() ![]() Wyszliśmy na balkon... ![]() ![]() I to właśnie tam dowiedziałam się, że mnie kocha... ![]() Oświadczył mi się... ![]() Wkrótce po tym wzieliśmy ślub ![]() ![]() Pojechałam do pracy ![]() ![]() A tu co?? Sąsiedzka zdrada... ![]() ![]() Postanowiłam porozmawiać z nim... ![]() ![]() Ale on zajmował się głupotami... ![]() Więc udawałam, że kocham jakiegoś dziadka... ![]() CDN... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|