![]() |
#792 |
Guest
|
![]()
To ja znowu zapytam się tak z ciekawości....
1: Czy w sims 3 dostaje się lub można wysłać do kogoś (np: do znajomego) Jakiś list? 2: Czy doszły jakieś nowe umiejętności czy są rakie same jak w the Sims 2? |
![]() |
![]() |
#793 |
Reputacja: 10
|
![]()
1.nie
2.raczej nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Guest
|
![]()
dlaczego jak ustawiłem sobie cienie, to nie pojawiają się ona na trawniku ale tylko na posadzkach na zewnątrz?
|
![]() |
![]() |
#795 |
Guest
|
![]()
Więc tak.
1. Robię nową gre, robię sobie dziewczynę, gram nią. Robię sobie następną nową gre i robię przystojnego faceta żeby potem się z nią ożenił. Czemu, nie ma go, tylko jest tak jakby w oddzielnej grze. Jak zrobić, żebym zrobiła dziewczynę i faceta w oddzielnych domach, potem żeby mogli się zapoznać powiedzmy przez sąsiedztwo? |
![]() |
![]() |
#796 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy doszły nowe umiejętności:
- zamiast "kreatywność" masz oddzielnie malowanie i oddzielnie grę na gitarze - ogrodnictwo - nie ma "odznak", a jest to normalna umiejętność na punkty - pisanie - nowość, też było to podciagnięte pod "kreatywność" w dwójce - wędkarstwo - jak z ogrodnictwem no i simy jeżdżą rowerami, ale to pewnie nie dotyczy pytania ;p
![]() |
#797 |
Reputacja: 11
|
![]()
Do dziennika umiejętności sport wlicza się bieganie truchtem ^.^ I jeśli jest włączona opcja "bez potu", to radzę wszędzie biegać truchtem, bo to potem daje większy sukces w karierze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Guest
|
![]()
Tylko jedno:
1. Robie dziewczyne, gram sobie nia. Potem oddzielnie robie faceta. Chcę żeby byli sąsiadami, daje ich do domów obok, ale nie ma tak. Jestem dziwczyną, podchodze do domu tam gdzie powinnien byc ten chlopak a go nie ma. Bo tu jest tak ze tu sie bierze oddzielnie 'nowe gry'. Da się zrobić zeby byli sasiadami, a potem flirtowali itd.? |
![]() |
![]() |
#799 |
Guest
|
![]()
Które miasto fajniejsze Sunset czy River?
|
![]() |
![]() |
#800 |
Guest
|
![]()
A ja mam pare pytanek (niekoniecznie łatwych
![]() + Kiedy będzie jakiś dodatek..? + Czemu duchy u mnie w domu tylko siedzą i oglądają TV? + Czemu mój sim lubi grać nocą na cmentarzu na gitarze? ![]() + Czemu TS3 jest zrobiona tak "na odwal się" ![]() Noo...? ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|