![]() |
#791 |
Reputacja: 14
|
![]()
Cieszę się, że tak się podoba
![]() A skin to chyba ten: http://sunnyccfinds.tumblr.com/post/...t-of-ephemeras edit: to jednak nie był ten skin, zmieniłam link na dobry Miałam poczekać z wystawieniem tej simki, aby Was tak nie rozpieszczać, ale nie wytrzymam, chcę już teraz mieć komentarze ![]() Pierwsza w mojej karierze postać nadnaturalna :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze, może jestem nieskromna, ale nie moge sie napatrzec na jej ubranie... A, i kolor włosów miał być takim rudym blondem, ale strasznie ciężko uzyskać właściwy odcień...
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 21.04.2014 - 15:39 |
![]() |
|
![]() |
#792 |
Reputacja: 39
|
![]()
Simka (jak zwykle) ładna
![]() To tak się da? ![]()
#793 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Stephanie absolutnie cudowna, ponownie świetnie dobrane kolory, bardzo ładna twarz. Jedynie wydaje mi się, że czoło jest trochę za duże, ale coś kojarzę, że w trójce nie bardzo dało się coś z tym zrobić, więc to nie jest takie ważne, tym bardziej że poza tym jest idealna.
![]() Lucienne również bardzo ładna. Przypomina mi taką dobrą wróżkę ze starych filmów, kwiecista sukienka w stylu lat 50tych świetnie jej pasuje. Podoba mi się też jej kolor włosów, no i ogólnie jest urocza! Myślałaś kiedyś o zrobieniu poradnika o tym jak wyciągnąć z simsów tak ładny efekt jaki ty zawsze uzyskujesz? Gdybym ja tak umiał - simsy 2 już dawno by odeszły w kąt. ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
|
![]()
Caesum - 90% procent sukcesu to 2 rzeczy: dobre dodatki i znajomość photoshopa. Pozostałe 10% to juz indywidualne cechy kreatora, np. doświadczenie, kreatywność, poczucie smaku etc.
![]()
#795 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Właśnie chodzi mi przede wszystkim o suwaki, bo to z nimi wydaje mi się jest największy problem w trójce, szczególnie zważywszy na to, że począwszy od któregoś dodatku/patcha stare nieoficjalne suwaki przestają działać.
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Reputacja: 10
|
![]()
kolejna genialna simka, nie wiem czy jestem dobra osoba aby to stwierdzic (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
ONA JEST PIĘKNA. DDDD:
Nawet nie wiem, co mam pisać. Słów mi brakuje, ciągle w swoich postach powtarzam "cudowna", "piękna", "śliczna", ale taka jest prawda. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#798 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I w ogóle ona jest taka urocza, radosna, wiosenna... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#799 |
|
![]()
Jakimś cudem udało mi się eksportować Lucienne (niestety innych simek już nie
![]() Nie wiem niestety czy pokażą się Wam w grze CC czy będziecie musieli je uprzednio ściągnąć, jeżeli to drugie, to w najbliższy weekend załącze linki.
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 22.04.2014 - 06:46 |
![]() |
![]() |
#800 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|