![]() |
#791 |
Guest
|
![]()
ja raz tak miałam że opiekunka wsadziła małe dziecko(Julie) do tego krzesełka ,potem wyjęła ją (Julia się najadła =D) i wsadziła znowu (głupia opiekunka) ale tym razem dziecko się przesunęło na ziemie , i znów do krzesełka opiekunka dała jeść a dziecko się przesuwa i jadła na ziemi , ale kaszka była na foteliku a Julia na ziemi i była w tej pozycji jak by siedziała na foteliku ale na ziemi . Efekt: opiekunka nie musiała jej wyjmować z fotelika (Julia Sama Wyszła)
|
![]() |
|
![]() |
#792 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi się przydarzyło coś takiego: gram sobie taką jedną rodzinką, i nagle przyjeżdża jakieś granatowe auto a'la taxi. I taki mój mały z rodziny wstaje, wychodzi z domu i wsiada do tego auta po czym ono stoi tam i stoi a jemu widać tylko nogi a cała reszta zniknęła. Za kierownicą nie ma nikogo.dziwne nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
|
![]()
mój sim miał dzidziusia i miał prace no to zamówiłam opiekunkę przyszła a tu mi nagle komunikat wyskakuje że dziecko same w domu nie może zostać a opiekunka była a co najgorsze ta opiekunka nic tylko klocka wali a dziecko płacze a kiedy wróciłam i mówi że praca skończona należy się 300.
a takie pytanko za co? o i jeszcze jedno ta opiekunka jak mówiła że praca sk... to ta nadal siedzi na kibelku musiałam ją usuwać kodem
![]() |
#794 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
exorina888 - czy toaleta jest ustawiona na ukos kodem boolprop allow45degreeanglofrotation true? Jeśli tak to dlatego ciągle tam siedziała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Guest
|
![]()
Tak, ten kod tak jakby zatrzymuje simów w kibelku
![]() Lecz u mnie wystarczyło tylko delete_action > i klikasz na opiekunkę ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ściągnąłem sobie domek i po wprowadzeniu za każdym razem efekty pogodowe są takie same. Najpierw jest grad, a następnego dnia jest burza i zawsze piorun trafia w drzewo na rogu parceli i przestaje padać deszcz. Dzwonie wtedy po straż tylko problem w tym, że nie ma dojścia do tego drzewa, bo jest dużo roślinności. Już drugi raz mi się to zdarzyło. Teraz usunę te rośliny i poczekam na pożar.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Guest
|
![]()
Wtedy będziesz musiał zapłacić grzywnę w wysokości 500 simoleonów.
|
![]() |
![]() |
#798 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dlaczego? Pisałem, że deszcz przestał padać, więc wątpię żeby strażak miał jakieś wątpliwości.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
|
![]()
nie to nie było używane kodem to jakiś błąd
![]() |
#800 | |
Reputacja: 11