![]() |
#801 |
Reputacja: 17
|
![]()
Hmm... Skąd kosmita? Cóż, Dina i Nina w swoim drzewie genealogicznym mają korzenie kosmickie, bodajże ich ojciec
![]() ![]()
|
![]() |
#802 |
Guest
|
![]()
Dziurawcu, to jednak dziadek Diny
![]() * I wydaje mi się, że co najmniej dziwne jest to, że Bellę trzeba by ściągać z neta ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Reputacja: 10
|
![]()
wydaję mi się że belle powinno odnaleźć się przed wyjściem dodatku na studiach (w samych sims 2 ), ponieważ jest filmik aleksandra z bellą gdy ten idzie na studia (więc Bella powinna być już odnaleziona)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A very attractive rustic cabin "get-away" 1. that also comes with the famous Bella Goth - she is fully alive (and pregnant!) She also has a substantial bank account, so she can afford to skip work and hang out at her retreat for as long as you want her to. 2. But if instead you want this cabin unoccupied for use by other Sims, it is very easy to move Bella out inside the game (in "Families Mode"). Enjoy! 1. chodzi o to, że domek jest do ściągnięcia wraz z załączoną Bellą, prawdziwą, żywą i w ciąży. 2. jeśli chcesz, by domek ten był używany przez innych simów, możesz w bardzo łatwy sposób wyprowadzić Bellę. nie wiem o co tyle huku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#805 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Guest
|
![]()
A dodatek 'Na Studiach' jest pierwszym, więc wystarczy sama podstawa do odnalezienia Belli
![]() * Wciąż stoimy w kropce... Co przeoczyliśmy?... EDIT: Przesadziłem, nie stoimy w kropce ![]() Ostatnio edytowane przez Sherlock : 01.07.2010 - 13:41 |
![]() |
![]() |
#807 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skoro Bella jest w ciąży może pobierzmy ten domek i zobaczmy z kim ? może to będzie jakaś podpowiedź.
------- Jeśli Bella powinna zostać odnaleziona w samej podstawie, może sprawdźmy postacie z podstawy .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Guest
|
![]()
O, dobry pomysł.
Tylko ktoś ściągnie? Bo ja wolę nie... ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Guest
|
![]()
rejestracja na tej stronie jest płatna, więc raczej nikt domku z Bellą nie ściągnie
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Guest
|
![]()
Łeee... szkoda, że płatna.
A tymczasem coś znalazłem: Bella Goth`s Secret.jpg To chyba coś o niej i kosmitach, ale nie daję rady wszystkiego przetłumaczyć ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|