![]() |
#801 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Oczyeiste ze nowego admina wybierzemy sami. Za to potrzebny bedzie moderator na ktorego prawdopodobnie zrobimy nabór
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
|
![]() |
#802 |
|
![]()
Kompetentność z czasem nie ulega zmianie. Osoba, która ma wystarczającą wiedzę na dane stanowisko i za parę lat będzie się nań nadawać. Gorzej z czasem i chęciami, lecz one zależą od przywiązania do danego projektu/forum oraz korzyści płynących z własnej pracy. Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli sporo pracy włożyło się w daną stronę to ciężko całkowicie ją zostawić mimo braku czasu oraz ewentualnych konfliktów i niezadowolenia spowodowanego niektórymi decyzjami tzw 'góry'.
![]() |
#803 |
Guest
|
![]()
no dla mnie jak komuś sie odechciewa to przestaje być kompetentny
![]() |
![]() |
#804 |
|
![]()
,,Zwiedzając" forum, zauważyłem brak czegoś w stylu Śmienika o.o Niepotrzebne tematy tylko zamykacie czy usuwacie je bezpowrotnie?
![]() |
#805 | |
|
![]() Cytat:
Poza tym, na tym forum jest porządek, ład i spokój. Nie rozumiem twojego marudzenia... Przykładowo przed chwilką usunęłam 92 posty (w jednym temacie!) dając przy tym (tylko?) 7 ostrzeżeń (mam chyba dobry dzień). Mogłabym siedzieć tak cały dzień, zawsze znalazłoby się coś, co nie powinno mieć miejsca na forum. Każdego dnia pojawia się parę botów spamujących oraz kilku kretynów, którzy wrzucają zarażone pliki. O kłótniach i wzajemnym siebie obrażaniu nie wspomnę, gdyż nad tym zapanować już się zwyczajnie nie da. Czy naprawdę tutaj jest aż tak źle, by ciągle narzekać? Doceńcie ludzie, co macie ;x. Kompetentny - znaczy posiadający odpowiednią wiedzę, umiejętności, bądź też umiejętności, do danej czynności. Jeśli ktoś zna zasady moderowania na forum opartym na silniku vb i potrafi to robić obiektywnie i, krótko mówiąc, dobrze, nadal pozostanie osobą kompetentną, niezależnie od chęci. One zaś są zmienne. Raz może się człowiekowi chcieć przeglądać zgłoszone posty, myśleć o forum, innym zaś razem ma to gdzieś i wybiera 10h spanie :D.
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 02.12.2009 - 08:38 |
|
![]() |
![]() |
#806 |
|
![]()
Ehm... kolejna wiadomość 8D Mianowicie linki aktywacyjne nie dochodzą na o2.pl. wtf? o.o Musiałem specjalnie rejestrować się na WP 8D
![]() |
#807 |
|
![]()
Śmietnik jest ,tylko nie widoczny dla nas , ale jest kiedyś to jakoś znalazłem ,
|
![]() |
![]() |
#808 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Widząc temat centaurey o grupach użytkowników wpadłem na pomysł, żeby wymagana była miniaturka grupy. Teraz wygląda to nieestetycznie i jest trudne do przeczytania :/
|
![]() |
![]() |
#809 |
|
![]()
Mi doszły na o2 o_o
#810 |
Guest
|
![]()