![]() |
#801 |
Guest
|
![]() |
|
![]() |
#802 |
Guest
|
![]()
nie, ale kazdy dluzszy komentarz zajmuje wiecej czasu niz 1 min. + ofc obejrzenie domu/simki.
|
![]() |
#803 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Nie, lepiej po prostu żebyś pisał komentarz 20minut.
Dobra nie ma już chyba co dalej się tu spierać co jest spamem a co nie. Ważne że moderacja to wie i stara się to uświadomić reszcie.
#804 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
I ponad 5 postów na dzień, nie?
![]() Serio, jak długo jestem na tym forum, nie spotkałam się z czymś takim (bo z tego co mi wiadomo to pierwsze zerowania w ogóle tutaj). @up: Ciii, tu przecież można nabić posty ^^ @down: w 5 minut! ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 24.07.2010 - 21:22 |
![]() |
![]() |
#805 |
Guest
|
![]()
Pięć simek = pięć postów. Proste.
Zresztą, nic mnie nie obchodzi to zerowanie. Nadal będę oceniał czyjeś prace o.O A jak wam się nie podoba, że jestem na tym forum, to spadówa o.o |
![]() |
#806 |
Guest
|
![]()
skoro cie nie obchodzi to zerowanie to po kiego wała sadzisz te dyrdymały zwane twoimi postami. Teraz to taki hardy, hm?
Dajcie mi chociaż jeden powód dla którego liczniki postów mają sens @down: DYSKUTOWAŁEŚ, TRZYMAJCIE MNIE BO SIE CHYBA ZESRAM ZE ŚMIECHU Ostatnio edytowane przez Raven : 24.07.2010 - 21:33 |
![]() |
#807 |
Guest
|
![]()
Chodzi o honor, do jasnej... Anielki.
Jeśli chodziłoby o posty, to chyba byłbym jakiś psychiczny. Tylko po prostu nie wiadomo ile osób traktuje mnie jak ********** nabijacza. Tylko dlatego, że częściej się udzielałem? Że DYSKUTOWAŁEM NA FORUM? To mnie najbardziej boli... Bo tu nie chodziło o same posty... Ostatnio edytowane przez Liv : 24.07.2010 - 21:31 |
![]() |
#808 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jak zbyt szybko rośnie liczba postów, a my to przyuważymy, to w niektórych przypadkach może się to skończyć źle dla przyłapanego.
|
![]() |
![]() |
#809 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Raven wierz mi, że na forum są osoby które Czczą kilka cyferek pod postem bardziej niż religie.
Czemu sprzeciwiam się zerowaniu? Jest na forum problem z grą który nie jest rozwiązany od np. 5 miesięcy i np. Sherlock daje rozwiązanie a tu Puffffff Posty - 0. I 100 tematów "Moja gra to moja gra tamto" Ostatnio edytowane przez Starlight : 24.07.2010 - 21:32 Powód: literówka |
![]() |
![]() |
#810 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Starlight:
Sherlock'owi nie został wyzerowany licznik postów za jeden niepotrzebny post tylko za całokształt, że tak powiem. To że akurat to się zdarzyło w momencie po napisaniu tego "rozwiązania" problemu nie oznacza, że to właśnie ten post się do tej decyzji przyczynił.
|
|