![]() |
#802 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Podobnie wyszło z Rainbow jak i z Genesisem... Dobrze, że na nią nie głosowałam - przed chwilę zastanawiałam się nad RD, ale szybko zrezygnowałam. Mafia raczej aż tak nie ryzykuje, żeby zabijać osobę, która otwarcie napisała, że podejrzewa prawdziwego mafiosa.
#803 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie, żeby coś, ale nie uważacie, że to trochę nierozsądne czekać z podawaniem typów na głosowanie mafii? A jeśli kogoś z was sprzątnie, to co? No bo wiecie, pewność co do swojego bezpieczeństwa można mieć tylko w jednym przypadku...
Dzisiaj trudno mi kogokolwiek podejrzewać. Przez te głosowania mam mętlik w głowie. Jeszcze żaden z moich dotychczasowych typów nie odpadł, to daje do myślenia, ale wciąż nie mam pewności co do nikogo. Wobec tego stwierdzam, że od teraz podejrzewam każdego po równo ![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
Okej, zaraz egzekucja, więc proszę, żebyście przyjrzeli się Chwalisławie, jeśli zostałbym zabity. Musimy się zgrać i głosować na jedną osobę, a wiele osób ją podejrzewa. Ale z drugiej strony w mafii może być ktoś, kogo w ogóle nie podejrzewamy ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.09.2014 - 20:30 Powód: post pod postem ;) |
|
![]() |
![]() |
#805 |
Reputacja: 16
|
![]()
Pink, ufasz mi? zaufaj mi że chwalka nie jest w mafii, a zabicie jej tylko nas osłabia
#806 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zgadzam się z Juliet.
|
![]() |
![]() |
#807 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Walka była zawzięta. Kapitan Ameryka odpierał szturm armii Lokiego. Agenci dzielnie mu pomagali. Diana i Everlasting ostrzeliwali jednych, chroniąc się za czerwoną toyotą, która zaczynała już kiepsko wyglądać.
- Pinki, łap! – Chwalisława rzuciła pistolet koledze, gdy opróżnił swój magazynek. Chłopak od razu rzucił się w wir walki. - Różowy, uważaj! – Kapitan Ameryka rzucił tarczą w kosmitę, który chciał zaatakować X od tyłu. Pink Pantther szybko się obejrzał i zdążyłby jeszcze odskoczyć na bezpieczną odległość, gdyby nie zakapturzona postać, która wyskoczyła zza bloku i wepchnęła chłopaka wprost pod tarczę. Dziś mafia sprzątnęła Pink Panthera. Pozostali przy życiu: 1. Lepkie Paluszki23 2. Ktoś 3. Skromny Pan Mroczności 4. konformistyczny lodzik 5. Nix 6. Diana 7. Everlasting 8. Słodki Pan Ciastek 9. Mystically mad 10. Chwalisława
#808 |
Reputacja: 10
|
![]()
(*)
Pinki, wybacz mi, że Cię podejrzewałam na samym początku </3 Libby, dowiemy się, czy zabito Cattaniego ? |
![]() |
![]() |
#809 |
Reputacja: 14
|
![]()
Pinki, sorki, że wcześniej się na ciebie "uwziąłem"[*]
No cóż powiem tak. Mam trzy typy ![]() LepkiePaluszki , raz siedzi cicho, a raz się udziela. Jego posty są takie... tajemnicze i podejrzane. Zachowuje się jakby miał wszystko zaplanowane? SPM Zachowuje się bardzo pewnie. Tak jakby na siłe próbował pokazać, że jemu i tak wszystko jedno. Tak jakby chował się w mroku xD Próbuje, żeby żaden jego post nie był podejrzany. Diana Kiedyś tłumaczyłem ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Ja też będę mieć na oku Lepkiego. Zastanawia mnie to, że bronił np. Luny, a tak to zawsze głosuje z tłumem.
![]()
|
|