![]() |
#812 |
Reputacja: 17
|
![]()
Elajzo, aby przestać być wiedźmą to należy kupić u Cygańskiej Swatki bądź Wiedźmy (w specjalnej krainie - złej lub dobrej) eliksir
![]() ![]()
![]() |
#813 |
Guest
|
![]()
Dzięki, bo ostatnio grałam i chciałyśmy się z koleżanką odmienić, ale nie wiedziałyśmy jak...
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Reputacja: 10
|
![]()
Małe sprostowanie eliksir kupisz tylko u czarownicy a nie u swatki. U swatki jedynie co możesz kupić to eliksir miłości i wampirolicę.
Polecam pojechać do parceli jasnej lub ciemniej strony to zależy jaką jesteś wiedźmą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie pytanie. Czy jest może coś co pozwoli nam chodzić do sąsiadów domów z jednego bloku?
|
![]() |
![]() |
#816 |
|
![]()
Klikasz na drzwi "Zapukaj" i Cię wpuścić powinni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Guest
|
![]()
Tylko trzeba mieć dobre relacje z tymi sąsiadami
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Guest
|
![]()
Co do eliksiru za pomocą którego można odmienić się z czarownicy w normalnego sima - moża kupić to u Cygańskiej Swatki! Ona w moich simach może sprzedac każdy eliksir dostępny w grze - zależy to chyba od tego jakie masz wgrane dodatki.. Jeszcze kiedyś gdy miałam wkrane tylko kilka z nich miałam dostępne 2 czy 3 eliksiry - teraz masz wszystkie [i wszystkie dodatki] :p
|
![]() |
![]() |
#819 |
|
![]()
Wiedźmoprecz nie kupisz u swatki możesz kupić go u czarownicy białej/lub czarnej magii albo uwarzyć sobie sama.
Ile razy mam powtarzać: U swatki możesz kupić: - Eliksir miłosny - Wampirolicę U swatki nie możesz kupić: - Eliksir od którego możesz przestać być wilkołakiem i simoroślą - Wiedźmoprecz |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Guest
|
![]()
A jak się klika na biblioteczkę i są opcje Ucz się...np.opanowywanie gniewu(
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 47 (0 użytkownik(ów) i 47 gości) | |