![]() |
#811 |
Guest
|
![]()
Hej, od dłuższego czasu czytam forum, dziś postanowiłam coś napisać. Zamówiłam simsy na allegro (jeszcze czekam) i przygotowuje się psychicznie do gry ;pp
Mam kilka pytań, mam nadzieję, że ktoś życzliwy odpowie: 1.Jak to jest z wiekiem? Wchodząc w temat 'Przedstawiamy naszych simów' <czy jakoś tak> każdy pisze np. młody dorosły, 180 dni. O co w tym dokładnie chodzi? 2. Czy nie widać żadnej parceli publicznej?! Straszny krok w tył od strony twórców. Przecież nawet w podstawie 2 widac było wnętrze sklepów z ciuchami. 3.Czy grafika naprawdę jest taka kiepska? 4.Po co te całe misje? I co to dokładnie jest? ![]() 5.Czy naprawdę tak trudno się z kimś związać albo dostać awans w pracy? 6.Jak to w ogóle z pracą jest? Podobno można się zatrudnić w szpitalu, spożywczaku itp., ale czy jest też możliwość pracy tak jak w 2? Wyszukiwanie w kompie, apotem Sim sobie jeździ..bla bla bla. 7.Próbował ktoś zrobić karierę gwiazdy? Na jakimś filmiku na YT widziałam jak jakies nastolatki piszczały na widok jakiegoś kolesia, on rozdawał autografy i był na billboardach. 8.Czy Sims3 warte jest ceny? Dałam 107 z przesyłką XD No to chyba wszystko ;p |
![]() |
|
![]() |
#812 |
Guest
|
![]()
Jak zaprosisz sima do siebie i dasz opcje "czy chcesz zostac dluzej?" to go wtedy zapraszasz xD <bynajmniej u mnie tak jest>
|
![]() |
![]() |
#813 |
Guest
|
![]()
Jak zdjąć cenzure?
|
![]() |
![]() |
#814 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy dobrze mówię, ale podchodzisz do tej osoby, którą chcesz zaprosić. (jeśli nie jest u Ciebie w domu - ) Klikasz na nią i powinno być "Zaproś do siebie", a potem jak będzie u Ciebie w domu, gadasz z nią, bierzesz cały czas przyjazne itp., to potem powinno się pojawić: "Zaproponuj zostanie na noc" (coś podobnego). To tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Guest
|
![]()
Czy tak jak w S2, każda rodzina którą stworzymy ma na starcie tyle samo kasy bez względu na ilość jej członków?
|
![]() |
![]() |
#816 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak masz jednego sima dostajesz chyba 16 000,a z każdym kolejnym o 1000 więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
|
![]()
czy na 512 MB RAM pójdzie mi 3, bo wiem, że min. to 1 GB RAM. Pociągnie mi grę czy nie?
Proszę o szybką odpowiedź, bo jutro mam kupić 3. Edit. gdzie sprawdzić jaką mam kartę graficzną?
![]() |
#818 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() To, czy pójdzie zależy od karty graficznej. Jeśli obsługuje ona pixel shader 2.0 to ruszy, ale na tych 512MB RAMu będzie cieżko ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#820 |
|
![]()
UsBuzzer- mam XP. Karta graficzna to Radeon 9550 i jeszcze jakiś Radeon 9550 Se...coś tam. To jak będzie mi 3 chodzić?
PS. i tak po dłuuugich ustaleniach z rodzicami będę miała kupiony RAM 2 Giga i ogólnie "powiększyć" kompa.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|