|
![]() |
#1 | |||||
Reputacja: 10
|
![]()
Rozdział 8 cz.2
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiście jak zwykle odcinek dobry - muszę w koncu nadrobić zaległosci, a trochę tego mam. Akcja ładna, zdjęcia śliczne. Jedyn co mi się rzuciło w oczy to sztuczne dialogi w niektórych miejscach, ale nie chciało mi się już kopiować. A tak nawiasem, ktoś naprawił funkcje pisania, ale zrobił to tak, ze nie działaja jak mają. yh |
|||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kochana, Ty weź mnie informuj o nowych odcinkach!
Alia spisująca na karteczce wszystkie 'za' i 'przeciw' miłości (do) Colina mnie zabiła osobiście ![]() Nie będę oryginalna, ale zrobiłam krzywdę Chrisowi, Dantemu i Emanuel ;p Jestem ciekawa, co Chris powie Marco, i jak Marco to przyjmie ![]() Dobra, czekam na kolejny ![]() btw. co vorg robi w tagach? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
NIESPODZIANKA!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Super odcinek.
Cieszę się, że Max jest jednak dobry (no chyba, że coś wymyślisz i to się zmieni ![]() Sophie mnie zawiodła. Tak w nią wierzyłam, a ona nie powiedziała o Chrisie Marco. Pewnie też się w nim zabujała. Czym nas jeszcze zaskoczysz? A może Chris zna prawdziwe oblicze Mei i dlatego nie chciał się z nią ożenić i wybawił brata od demonicznej dziewczyny i jej rodzinki ![]() No i o co chodzi z Colinem? Jak to "pseudo przyjaciel"? (Swoją drogą wolę, by Alia powiedziała, że go nie kocha - wtedy zrobi się ciekawiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]()
uff... nareszcie znalazłam chwilę wolnego by odpowiedzieć wam na komentarze...
nazbierało się tego trochę ![]() ładnie się zapuściłam, ale ze mnie leń <karci się> ok, więc zaczynamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeśli chodzi o tą trójkę C. D. E. to spodziewajcie się śmierci jednej z tych osób już niedługo :> nieeee, tym razem Cię zaskoczę, Chris był pierwszy, Marco powstał potem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() yes! no tak, znając mnie to może spaść bomba atomowa i wszystkich zabić ![]() bardzo dobre pytanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm... czy może udowodnić morderstwo ojca, Dantemu? Oczywiście, że gdyby tylko dobrze pogrzebał, to by coś na niego znalazł, ALE! Ja już nie mam siły o tym pisać xD Cytat:
![]() nie boję się? :> Cytat:
![]() rozwiązanie tej zagadki, jest bardzo ciekawe, wątpię by ktoś już odgadł co miałam na myśli pisząc właśnie w taki wymieszany sposób jaki opisałaś :> Cytat:
![]() och... wiem o tym ![]() Cytat:
i ja tez bym się nie spodziewała, że Cię tak wciągnie moje FS ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale dlaczego nie wyobrażasz sobie, żeby przeżył? bardzo mnie to intryguje ![]() Cytat:
![]() słowo odj*baj też już słyszałam =) dobra! ostatnio nikt się po niego nie zgłaszał, więc jest Twój, jakby co ![]() Cytat:
Cytat:
no właśnie, ehm... chodzi o to, że no... no w dwóch odcinkach się nie zmieszczę, więc będzie więcej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
powtarzam więc po raz drugi: Chris ma całkiem zdrową główkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
melduję kochana, że od teraz będę informować ![]() Cytat:
no fakt, jest wiele osób, które poszłoby z Tobą na tą rzeź ![]() no wiesz, szału nie będzie xD ale za to mogę zdradzić, że w odcinku kolejnym po tym, co będzie niedługo (mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś ![]() pilnuje, żeby nikt mnie nie powiesił za odcinek finałowy tego FS xD Cytat:
![]() noo... mnie też podobało się jak Marco odniósł się do Em, dlatego to wstawiłam xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co do Alii i Colina... ![]() no nareszcie odpisałam ![]() następnym razem obiecuję, się tak nie zapuszczać z komentarzami ![]() otóż chciałam wam przy okazji coś zakomunikować... będzie jeszcze dwa odcinki tego rozdziału i cztery w następnym ^^ więcej niestety nie przeciągnę, kiedyś muszę skończyć to FS ![]() mam chociaż nadzieję, że co niektórzy cieszą się na myśl o sześciu odcinkach a nie dwóch, zawsze to jakieś pocieszenie, może niewielkie ale jest xD no to chyba tyle, co chciałam powiedzieć ![]() ach, no i czekam jeszcze na trzy komenty! ![]() jak będę miała dobry humor, to wstawię odcinek po dwóch ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A tam, mi nic nie zrobi. Za dobrze się znamy ![]() Pewnie masz dobry humor, zwłaszcza po wczorajszej fazie na fejsie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 05.08.2011 - 10:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
|
![]()
hehe, no może coś w tym jest, bo bardzo się związałam z bohaterami, ale Marco, Colin i cała reszta, również muszą odpocząć ode mnie na jakiś czas
![]() zostawię ich tylko jednak na chwilę , bo obiecuję kontynuację za jakiś czas :> jak to facet - ma swoje uroki... ![]() Cytat:
![]() czyżbyś zapomniała do jakiej cyfry komentów chcę dobić? ;p wiesz, ja zaczynam się obawiać, że jeden Vorg mi nie wystarczy, po tym jak przeczytacie ostatni odcinek ![]() Cytat:
![]() jak skończę i wstawię następną część, to wezmę się za odpisanie na twoje filmiki ^^ EDIT:nie widziałam twojego komenta Kathy, wybacz ;o Cytat:
![]() dzisiaj się dowiecie w każdym razie! ![]() ok są komenty, więc odcinek pod wieczór, postaram się jak najszybciej zrobić zdjęcia ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 05.08.2011 - 11:16 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Ha. Czyli Colin jednak nie jest zły :> Czekam na odcinek. Masz już jeden komentarz! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
To jest *****ISTE! Pisz dalej! Kiedy następny odcinek? Nie moge się już doczekać!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tyle masz komentów, i jeszcze Ci źle
![]() Cieszę się na te wszystkie odcinki, nie mogę się doczekać ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |