![]() |
#811 |
Reputacja: 10
|
![]()
@2up No dobre, ale nie chcę stracić mojego wyposażenia, a na prawdę dużo w nim mam. Swoją drogą to żałosne, że po wyjściu z aktywnej rodziny traci się wyposażenia.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#812 |
|
![]()
ehh ale ja nie piszę CI o zmianie aktywnej rodziny. w edycji miasta mozesz dowolnie wprowadzać/dzielic rodziny w całym miescie, i ciągle masz tą samą "aktywną rodzine"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
|
![]()
Aha! Wow, taki ze mnie simsomaniak, a nawet o tym nie wiedziałam, więc jeszcze gdybyś mi napisała, jak to się robi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
|
![]()
W ogóle nie powinno się wchodzić do gry przez launchera, lepiej jest użyć pliku uruchamiającego grę z najnowszego dodatku, akcesoriów. Ja też korzystam z NRaas No-cd. Zrobiłam sobie obrazy oryginalnych płyt i korzystam z tego moda. Dzięki temu oszczędzam płyty, bo widziały napęd DVD tylko raz, właśnie jak robiłam obrazy. Co prawda kopi na innej płycie zrobić się nie da, ale można spokojnie trzymać obrazy płyt na dysku (jak się ma miejsce, ja mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
|
![]()
Przepraszam Was, ale jestem kompletnie zielona w takich sprawach. Mógłby mi ktoś dokładnie krok po kroku opisać skąd ściągnąć ten plik i jak i gdzie go zainstalować ? Będę bardzo wdzięczna
![]() Edit: Ok, juz mam ![]() Nastepnie program TS3 install helper Monkey, który sam wszystko zrobił.
By music to the heart ;* Zapraszam do pobierania domków: http://pl.thesims3.com/userExchange....sona=vivanasia ;D Ostatnio edytowane przez Beatrice : 11.02.2012 - 15:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
|
![]()
ee na pewno wiesz o co chodzi: wchodzisz w podgląd miasta podczas gry, następnie klikasz na "edytuj miasto" i możesz dowolnie zaludniac okolicę simami stworzonymi w CAS lub od razu z biblioteki.
Tak samo jak dodajesz nowe budynki do swojego miasta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
|
![]()
Osobiście jestem przeciwniczką małpki, powoduje mnóstwo błędów, i podobno umieszcza mody w grze "starą metodą". Lepiej jest to zrobić ręcznie, przynajmniej się wie jak zabrać potem mody z gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
|
![]()
Dobra, żal mi mnie na 100%. Tyle razy używałam tej opcji. Nie wiem co spowodowało moje zamroczenie umysłu. Dzięki wielkie
![]() Aha i przyszło mi do głowy drugie pytanie. Jak grałam w TS3 u innych, to wielokrotnie widziałam jak Tajemniczy Pan Gnom zmieniał położenie. Teraz jednak na moim nowym, pięknym (muszę się nim zachwycać, w końcu to mój 1. szybko działający komp :>) lapcie gram moją super rodzinką, no i już chyba drugiego dnia gry jeden z simów złowił go. Ucieszyłam się, że wreszcie uda mi się zobaczyć moment znikania. Jest jednak jedno ale... ten gnom ani razu się nie poruszył! Jak go trzy pokolenia temu postawiłam na szafce, tak nadal stoi, tylko już nowym domu na nowej szafce. Nie wiem jak z innymi gnomami, bo to pierwsza rodzinka, którą gram. Ostatnio edytowane przez Filleable : 12.02.2012 - 17:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
|
![]()
A w jaki sposób można go ręcznie wprowadzić do gry ?
@Ilona-przejrzyj sobie ten temat http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50979
By music to the heart ;* Zapraszam do pobierania domków: http://pl.thesims3.com/userExchange....sona=vivanasia ;D Ostatnio edytowane przez Ilona : 11.02.2012 - 19:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Guest
|
![]()
Tak jak w temacie. Chodzi o to, że mój kolega przypadkiem złamał mi płytę od TS3: Zwierzaki, czy mogę uruchomić np. z Po Zmroku?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|