![]() |
#811 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
Maqryll nie był w mafii...? muszę zmienić swój tok myślenia... teraz nie wiem, co mam myśleć, ale mój pierwszy głos może być jednak słuszny - czyżby Meona?
|
![]() |
#812 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Im więcej nas będzie, tym lepiej - powiedziałem, po czym pożegnałem się i ruszyłem szukać Cherrie.
|
![]() |
![]() |
#813 |
Reputacja: 21
|
![]()
- Dużo się udziela, udaje, że chce znaleźć zdrajcę, więc nikt go nie podejrzewa. A tymczasem on może podsuwać nam fałszywe tropy przez cały czas. Nie zadaje się też z Dianą aby nie zwracać na siebie uwagi i ewentualnych podejrzeń o współpracę - powiedziałem.
|
![]() |
![]() |
#814 |
Reputacja: 12
|
![]()
- Jak dla mnie to trochę za dużo na jeden dzień. Pójdę do domu i troche odpocznę. Może trochę się zdrzemnę, ale chyba jeszcze wrócę. Cześć- poinformowałam Qwerty'ego posyłając mu ciepły uśmiech. Musiałam sobie to wszystko na spokojnie uporządkować w głowie. I przy okazji uporzadkować rzeczy w nowym domu.
![]() |
#815 |
Reputacja: 10
|
![]()
caly ten cyrk z morderstwami stawal sie juz w okolicy powazna sprawa. mieszkancy bali sie o swoje zycie, dyskutowali zywo miedzy soba o to, kto moze byc podejrzany. ja nie ufalam nikomu, tak jak to robia niektorzy. nie ma tu zaufanych osob. kazdy moze udawac, choc niektorzy wedlug mnie robili to wyjatkowo sztucznie. szczery zal, czy nieudolne proby maskowania sie? poza donem i diana zaczelam podejrzewac tez inne osoby... moze to apocalypsa? lub mps? ten drugi sie udziela... ale wyznawcy niekoniecznie musza byc tymi siedzacymi w ukryciu.
|
![]() |
![]() |
#817 |
Reputacja: 11
|
![]()
Taaak, z Dianą parę razy się spotkałam, lecz teraz...
Niby policjantka, lecz to naprawdę dziwnie wygląda.
![]() |
#818 |
Reputacja: 21
|
![]()
- Poczekaj! - Zawołałem za Roią. - Proszę, to klucze do mieszkania. Niedługo wrócę - powiedziałem, wręczając jej klucze.
|
![]() |
![]() |
#820 |
Reputacja: 11
|
![]()
- Meona? Rzeczywiście, coś z nią było nie tak... Ale ciągle ie daje mi spokoju myśl o Dianie.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|