![]() |
#821 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kowalino - Jak się podłącza pendrive tam gdzie nie trzeba to tak jest - poprostu zaczeło mi znikać wszystko z pulpitu.
Siadło na neta pomimo że net był 1,5MB chodziło z 512. Nie działały wszystkie strony. Podczas wyszukiwania pokazywało się że nie obsługuje czegoś tam. Tylko reinstalka dała rade a co do licznika, mnie nie obchodzi moja liczba postów, licznik wg. mnie jest zbędny. |
![]() |
|
![]() |
#822 |
Guest
|
![]()
w zyciu nie ocenialam nikogo po tym, ile ma postow. jezeli ty tak robisz to pozostaje mi tylko wspolczuc. i nie chodzi o to, kto ile ma postow, ale jak je zdobyl, to jest roznica.
przyznaj sie, piszesz tu by znow je sobie nabic, co? bo nie widze sensu tej dyskusji, seriously. |
![]() |
#823 |
Guest
|
![]()
Raven, tu się z tobą zgodzę.
Po wyłączeniu licznika, ci, którym zależało tylko na liczbie postów, przestaną wreszcie spamować... EDIT: JEZU, CZEGO NAPISZE, TO TO SPAM! I nie oceniam kogoś po liczbie postów, tylko miałem dwa czy trzy przypadki, kiedy ktoś tak ocenił mnie... No trudno. A licznik, oczywiście, zostanie, bo szkoda tracić swoje 1600, nie? Ostatnio edytowane przez Sherlock : 24.07.2010 - 22:00 |
![]() |
#824 |
|
![]()
foda-se - Ja pisze żeby sobie nabić? O.O
|
![]() |
![]() |
#825 |
Guest
|
![]()
moge ci je oddac z pocalowaniem w reke. w przeciwienstwie do niektorych posty nie sa calym moim zyciem.
|
![]() |
#826 |
Admin Emerytka
|
![]()
Sherlock dobra, widzialam twoje posty i zrobilabym to samo na miejscu modow, czy kto Ci tam ten licznik wyzerowal, jak sie ocenia to sie przede wszystkim argumentuje, jak Ci daja oceny w szkole to tez nie wiesz za co? Tylko ze fajne?
http://kapilb.com/blog/wp-content/up...gn_cropped.jpg ->+18! A honor maja zolnierze w Afganistanie, facetem honorowym to mozna byc kopiąc złoto na Czukotce przy -40 ![]() Ok. Przesadzilam. Ja po prostu na posty zwracam uwage tylko wtedy, gdy jest ich ~666 EDIT: jak widac, jestesmy rowni wobec prawa, ale doprawdy. Jest taka miejscowosc w Austrii
sruu ![]() Ostatnio edytowane przez Odyn : 24.07.2010 - 22:27 |
![]() |
![]() |
#827 |
|
![]()
Ja mam uwagę. W Edycji Profilu mamy `zakładkę` jakie gry z serii The Sims 3 posiadasz. Wśród nich nie ma dodatku Kariera, a w zakładce `Jaki jest twój ulubiony dodatek z serii The Sims 3` ona tam jest.
|
![]() |
![]() |
#828 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Myślałam, że to mój błąd, ale jest
![]() Tylko, że przed Akcesoriami. |
![]() |
![]() |
#829 |
|
![]()
Jestem bardzo ciekawa kogo mulitkontem jest Nestea?
#830 |
Guest
|
![]()
krzykaczki.
L. edit: A to nie było pytanie retoryczne? =D Ostatnio edytowane przez Liv : 10.08.2010 - 11:03 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|