![]() |
#821 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Czy działa - nie wiem, bo odpalam grę z płyty. Jeśli coś będzie nie tak - zostaje ściągnięcie cracka. Myślę, że w Twoim wypadku (jako, że grę nabyłeś legalnie), będzie to usprawiedliwione. @Ilona-cracki nie są legalne bez względu na to czy gra jest oryginalna,ściągnij tego NO-CD moda i pamiętaj,ze do gry nie wchodzisz przez program startu
![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 12.02.2012 - 17:59 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#822 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a tu znowu ja mam problem...co zrobic, aby simka w ciazy, po porodzie nie mogla wybrac cechy dziecka (czym zazwyczaj konczy sie ciaza u mnie :{), tylko gra sama wybrala dziecku cechę, ale DOBRĄ. na złe mam sposoby XD wie ktos? : o Ostatnio edytowane przez tallje : 12.02.2012 - 18:22 |
|
![]() |
![]() |
#823 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zmieniasz aktywną rodzinę na czas porodu i wtedy gra losowo przydzieli jakieś cechy. Albo utrzymuj nie za wysoki nastrój w czasie ciąży.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Guest
|
![]()
Searle ,a wrzucasz ten NO CD mod do katalogu Mods?
|
![]() |
![]() |
#826 |
|
![]()
@omega No właśnie o to chodzi, że tak, jestem pewnA
![]() @up Ale jak nastrój będzie nie za wysoki to właśnie dziecko może dostać złą cechę. Dobra, dziecko słońca ma kolejny problem, o którym zapomniało napisać. Mianowicie nie działa mi kod testing... Wpisuję go na wszelkie możliwe kombinacje wielkich i małych liter, ze spacjami i bez i i tak wyskakuje nieznany kod. Kody na kasę normalnie działają. Ostatnio edytowane przez Filleable : 13.02.2012 - 16:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Guest
|
![]()
testingcheatsenabled true .
Tak to piszesz ? ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
|
![]()
I tak i inaczej, bo w żadnej kombinacji nie chce działać.Na pewno wpisuję dobrze, bo w TS2 namiętnie go używałam
![]() ![]() Wpisywałam już po prostu testingcheatsenabled true i TestingCheatsEnabled true, i testing cheatsenabled true itp. Ostatnio edytowane przez Filleable : 15.02.2012 - 15:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 | |
|
![]() Cytat:
@down: Ciesz się, że w ogóle odpala Ci z backupa ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 15.02.2012 - 19:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
|
![]()
Ok, spróbuję. Ledwo co ktośmi pomógł,a ja mam kolejny problem. Nie sądziłam, że jak się gra w simsy u siebie, codziennie,to granie przez błędy jest takie uciążliwe.
Wczoraj zaczęłam sobie grać Pieguskiem w Riverwiev. Dzisiaj chcę go wczytać, a tam komunikat: ![]() Wiem,wiem, odpalę z backupa, ale chodzi mi bardziej o przyczynę. Aha i próbowałam jeszcze odpalić jeszcze raz TS, ale nadal jest ten komunikat. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|