![]() |
#831 |
Guest
|
![]()
Kota możesz przyzwać z "Pustki" i opiekować się nim jak zwykłym kotem,tyle że magiczny kot nie potrzebuje kuwety ;p
musisz mu zapewnić zabawki,myszki,drapaki,itepe,karmić go,a będzie Twoim towarzyszem jednak jeśli pójdziesz na jakąś parcelę publiczną lub wyjedziesz na wakacje to ów kicia zniknie,ale możesz ją po powrocie "wywołać" znowu ^^ A ja też mam pytanko,czy wiedźma musi koniecznie nosić to ubranko i kapelusz,czy może mieć normalnie ubranie?I kiedy to ubranie czarodziejskie przyodziewa?Bo obawiam się że moja Wanilia wyglądałaby idiotycznie w tej kiecce xD Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 30.08.2008 - 12:17 |
![]() |
|
![]() |
#832 |
Guest
|
![]()
@UP - Tak, można, klikasz na szafę i wybierasz opcję "Zaprojektuj Ubranie... Ubranie Codzienne".
Czapkę zdejmiesz klikając na lustro i wybierając opcję "zmień Wygląd". Ostatnio edytowane przez SKiter404 : 30.08.2008 - 12:25 |
![]() |
![]() |
#833 |
Guest
|
![]()
jesli sa karaluchy, to klikasz na telefon i powiadamiasz dozorce o robactwie - on przychodzi i to psika, sprzata itd. tak samo, jesli cos sie nam zepsuje w mieszkaniu - nie trzeba wzywac mechanika, tylko zglosic to dozorcy, on sie tym zajmie.
Chryzantem, wyzej juz ci napisano, ze mozna, ale jesli cie to interesuje i nei chcesz, zeby twoja simka byla zielona, to sa hacki, ktore zostawiaja naturalna karnacje ![]() mi sie w dodatku podoba ta cala reputacja oraz to, ze gdy jest sie dla kogos poznanego milym, to moze on nas zapoznac z jakims simem albo zalatwic nizszy czynsz u dozorcy. ale i tak jest, jak dla mnie, drogo. place 720 (bo mam wspollokatorke, ktora moja simka wlasciwie traktuje jak dmuchaną lale ![]() Ostatnio edytowane przez stotka : 30.08.2008 - 12:43 |
![]() |
![]() |
#834 |
Guest
|
![]()
Oj stotko wybacz mą nieuwagę ;p
Wiem o tym hacku na karnację,ale mi chodziło o ubrania ^^ No właśnie,moja simka ma tylko umeblowaną kuchnie,łazienkę i łóżko w sypialni,w salonie pustka xD A jest nastolatką i nie mogę jej znaleźć dobrej roboty,więc całymi dnami maluje obrazy. Współlokatora jej nie załatwiam bo i tak niedługo idzie na studia ;p |
![]() |
![]() |
#835 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wczoraj sobie w końcu pograłam i... hmm.. 6,5/10.
Ubrania super - bardzo mi się podobają. Fryzury - kobiety mają ich chyba 17, ale tak naprawdę, to 4, bo rzeczywiście różnią się tylko kolorem jakiejś małej spineczki albo gumeczki - ale mi się nawet podobają. Osiedle - no nic ciekawego. Fajnie mieć współlokatora - bardzo mi się to podoba, ale nie lubię mieszkań. Zawsze jak tworzę domy, to jakieś duże jednopiętrowe. Magia - ...;x No nie wiem co mam powiedzieć. Może zaraz ktoś mi pomoże, bo ja nie wiem o co chodzi. Parcele - mogą być, nic specjalnego, ale mogą być...Od razu na jakiejś spotkałam wiedźmę. Czy ktoś wie, gdzie są ludzkie posągi - czy jakoś tak? Trafiłam na bardzo hałaśliwego sąsiada, ale nie pukam za często, bo sama hałasuję w nocy ![]() Dobra teraz pytanie: Stałam się dobrą wiedźmą na maxa, umiejętności magiczne mam na maxa, żadnych składników mi nie brakuje i nadal NIE MOGĘ NIC wyczarować. Jedyne co mogę to atak pszczół z czarnej magii. Nie rozumiem tego! Jestem dobrą wiedźmą a mogę tylko jeden atak i to na dodatek z czarnej magii? Niech ktoś mi odpowie... Chyba nie często będę korzystać z tego dodatku ![]() Ostatnio edytowane przez Miyoki : 30.08.2008 - 13:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Guest
|
![]()
No nie moge,ten dodatek jest coraz bardziej denerwujący!
Co sobota przyjeżdża frajer z pizzą i mi zostawia pod drzwiami,mimo iż żadnej pizzy nigdy nie zamawiałam!I pokazuje sie,że dozorczyni mnie zaprasza na jakąś impreze,której nie ma ;/ ![]() Boje sie jak to będzie wyglądać za pre tygodni ;/ najgorzej że ta pizza sie nie psuje i nie da sie jej wyrzucić,a tykać jej nie zamierzam jeżeli to miało być jakieś "urozmaicenie",to troche twórcom nie pykło ;/ |
![]() |
![]() |
#838 |
|
![]()
Mnie także dozorczyni zaprasza na imprezę weekendową. Zrobiła jakieś hamburgery i nic. Nikt nie przyszedł, prócz mojej simki o.o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Reputacja: 10
|
![]()
A kiedy ta dozorczyni zaprasza??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
|
![]()
Zwykle w weekendy - mnie zaprosiła w sobotę.
A tak w ogóle, to z tym dodatkiem jest więcej pożarów o.O. Simka nie jest wcale taka zła w gotowaniu a mimo to, jak przygotowuje "naleśniki flambirowane" - a szczególnie jak robi ten efekt końcowy, tj. podpalanie naleśników, to ona zaczyna się podpalać... Dziwne Ostatnio edytowane przez Miyoki : 30.08.2008 - 17:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|