![]() |
#831 |
Reputacja: 14
|
![]()
http://sims.arhn.eu/2013/09/the-sims...-odpowiedzi-2/
kilka pytań i odpowiedzi ![]() Ciekawe, co ten tajemniczy uśmiech oznaczał... Może jednak moje upragnione animacje się pojawią? :> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#832 |
Reputacja: 10
|
![]()
No ja myślę, że po takiej fali krytyki w trójce na temat samochodów nie mogą teraz tej animacji nie zrobić
![]()
![]() |
#833 |
|
![]()
Nie wiem, ale według mnie to po nich można się wszystkiego spodziewać. Mi się w każdym razie nie podoba kreskówkowa grafika czwórki... Nie sądzę, żebym mogła się do niej przyzwyczaić, bo bardzo podoba mi się grafika trójki. Uwielbiam np. przejażdżki konne po mieście, np w Moonlight Falls jest taki mostek i poniżej piękny wodospad. Mam nawet screena z tym wodospadem na tapecie w kompie. Fakt, gra się tnie, przy widoku pełnych ścian to nie mogę nawet obracać kamery, ale ja zawsze grałam w Simy na słabych kompach, więc jestem przyzwyczajona, jak świat światem Simsy się cięły. Teraz kompa mam super, a Simsy i tak się tną, bo trójka ma skopaną optymalizację... ale jak pisałam wyżej, jestem przyzwyczajona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ja pamiętam, że nawet jedynka mi się wieszała! Uh, kiedy to było ... A teraz wreszcie inwestuję w porządny sprzęt, to jednak chciałabym już nie zgrzytać zębami przez zgrzyty w grze ![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i oczywiście miło czytać, że simy nie będą się już ustawiać i kręcić pół godziny, aby użyć jakiegoś obiektu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
|
![]()
Na pewno chciałaby czwórkę zobaczyć, przetestować po swojemu, ale nie będę miała takiej możliwości, chyba, że wyjdzie jakieś grywalne demo. Np. do Trójki wyszło coś takiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Reputacja: 15
|
![]()
@up. pewnie zaraz po premierze będzie tyle gameplay'ów, że nie ma możliwości, żeby ktoś kupował to w ciemno
![]()
![]() |
#838 |
|
![]()
Bosz, nie ma człowieka parę dni i nagle pojawia się tyle informacji o grze...
W każdym razie poczytałem, pooglądałem. Wszystko fajnie i piknie ale... brak opcji tworzenia stylu? Serio EA? Ogromny krok w tył, od razu przypomniało mi się jakże częste z drugiej części "gdyby tylko kolor był inny"... :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
|
![]()
Ja może kupię, jeszcze się zastanawiam, ale ten tryb tworzenia sima wygląda ciekawie. Zobaczymy z resztą po premierze jakie to będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |