![]() |
#842 |
Guest
|
![]()
Właśnie nie.
|
![]() |
![]() |
#843 |
Reputacja: 11
|
![]() ![]() o patrzcie! XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Guest
|
![]()
@up. co
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy o to chodzi, ale można kupić w spożywczym owoce i warzywa i je posadzić. To tak jakbyś miał nasiona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Reputacja: 11
|
![]()
Elijko, męczyłam się z wycięciem nastrójników mojej simeczce Olivii Doom całe 48 sekund!
wie ktoś, skąd się wie (kartoflana kartoflanka) jakie składniki np. na gulasz warzywny? ;O |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Guest
|
![]()
(to jest maslo maslane, a nie kartoflana kartoflanka ;p)
no chyba potrzebne sa warzywa, no nie? to logiczne a ja mam inne nastrojniki O_o chyba XD |
![]() |
![]() |
#848 |
Guest
|
![]()
przepisy są w spożywczym oraz kliknij na umiejętności i obok paska jest książka,wejdź w nią ,myszą w dol i tez są przepisy na potrawy,które już Twój sim zna
|
![]() |
![]() |
#849 |
Guest
|
![]()
Witam . : )
Przejrzałam chyba z połowę tego wątku , ale potem stwierdziłam , że jest tego za dużo i nie wiem czy to pytania się pojawiły , ale bardzo mnie one nurtują - - Czy komuś porwali już sima kosmici i czy taka opcja jest w ogóle dostępna ( mój Sim patrzył przez teleskop niestety nic się nie wydarzyło ) - Czy jest opcja żeby mężczyźni mogli zajść w ciążę ? ( ale to wtedy tylko dzięki kosmitom xD ) - Czy komuś też chodziły duchy po okolicy ? oO ( Zaznaczam , że mieszkałam daleko od cmentarza i nie miałam urn ani nagrobków na terenie parceli ) Byłam w szoku jak zobaczyłam taką żółtą , świecącą postać ducha . O_O - Czy ktoś adoptował już dzieci ? Czy są one tak samo brzydkie i mają kretyńskie imiona jak te w dwójce ? ( Chce adoptowac ale boję się , że znowu wyskoczy mi jakiś brzydal ) Ktoś wcześniej wspominał o tym , że nie może wziąć ślubu . To chyba błąd gry , ale u mojego Sima ( nie był ani rodzinny ani nie był romantykiem ) pojawiła się opcja zawrzyj związek partnerski , niestety potem zniknęła ( dosłownie po aru dobrych interakcjach ! ) i teraz nie mam sposobu jak zrobić , żeby oni byli razem : < Yh . |
![]() |
![]() |
#850 |
Guest
|
![]()
jest cos takiego jak wrodzona niechec do siebie? oO
bylo tak moj koles gadal z babka (tzn podrywal ja, ale nvm) i nagle pojawil sie facet, robil dziwne gesty (miotal sie ze zlosci) a nad jego glowa pojawila sie twarz owej babki w przekreslonym kolku. po kliknieciu na niego nie bylo opcji "przywitanie", za to byly od razu "uznaj za arcywroga" i "walcz", chociaz moj kolo widzial go 1 raz aha, z ta babka byli na razie znajomymi, nic ich nie laczylo wiec o co chodzilo? to dlatego, ze ten drugi nie lubial tej, ktora moj chcial poderwac? XD |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|