![]() |
#841 |
Guest
|
![]()
Kolejne zdjęcia rodziny Malfoj
![]() ![]() Zabawa klockami ![]() Dracus ze swoją sexi opiekunką XD ![]() Dracus już jako dziecko szkolne uwielbiał zabawy w astronaute ![]() ![]() ![]() ![]() Z drogi sledzie,Malfoj jedzie XD ![]() Scarlet poznała nową sąsiadkę,która pózniej została ich sprzątaczką ![]() ![]() ![]() ![]() Bella stała się nastolatką i odrazu pozbyła sie rodziców z domu by urządzić impreze ![]() ![]() ![]() Poznałą też syna służącej Endera,z którym przeżyła swój pierwszy pocałunek ![]() ![]() Lucjusz i Bella postanowili wysłać Dracusa do szkoły z internatem tak jak wczesniej jego siostre. Tutaj relaksują sie w ogrodzie botanicznym gdy dzieciaki sa w szkolach. ![]() ![]() ![]() Bella poznała wampira o imieniu Leonardo ( który jest ojcem Leonidasa,ale z racji ze jest wampirem wolniej sie starzeje). Pociesza go po stracie pracy. ![]() I namawia by uczył ją jeżdzić. Biedny facet XD ![]() +BONUS Dracus w trakcie dorastanie ![]() ![]() Odkryłam kolejny (chyba) bład. Otóż moja Bella zaprosiła na studniówke kolezanke ze szkoły. Ta dzień przed stała sie młodym dorosłym,ale i tak poszła z moją simką na bal. Na balu zaś poprosiła Belle by zostały parą. Troche dziwne nie? |
![]() |
|
![]() |
#842 |
Reputacja: 10
|
![]()
u mnie też tak było ze studniówką... w rezultacie przeżyła swój pierwszy pocałunek z przyjaciółką i chciała zostać z nią parą ale się nie zgodziłam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
|
![]()
Saheli019, fajna historia, ale musisz zrobić też rodzinę Potterów, obowiązkowo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
|
![]()
Usuwam moje rodziny...:/ Wasze są takie super,a moje??? Szkoda gadać.Jak wy to robicie??(Jutro u mnie rozpoczęcie roku szkolnego ;/)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
|
![]()
Moja tez jest nudna, ale mam w planie teraz porobic cos ciekawego z Paulina, mam juz zaplanowana przyszlosc Elwiny, a takze mam zamiar wprowadzic do rodzinki jakiegos mrrrr wampira *,..,*
Rodzina Kenworth ciag dalszy James ciagle zapracowany - nawet zamiast isc spac z zona pracuje na chleb ![]() ![]() Daisy podczas odkrywania eliksirow xD ![]() Tatus i dwie corki - ale ma mine z zadowolenia xD ![]() Elwina ostro cwiczy przed telewizorem ![]() ![]() Paulina w miejskiej bibliotece. ![]() Pierwszy narysowany obrazek Elwiny xd ![]() No i wpadl do starej chalupki zlodziej O.O ![]() Czas na urodziny ;D Paulina staje sie mloda dorosla. ![]() Tu po zmianie wygladu xD Ale cos nie jest zadowolona hehe ![]() Jak dobrze ze to juz zakonczenie szkoly ![]() ![]() "jee, mam juz dyplom, koniec tej zakichanej szkoly! xD" ![]() Elwina podala po uroczystosci Julianowi eliksir i... ![]() ...nawet niezly z niego chlopak xD ![]() BONUS: "Ci paparazzi sa naprawde bezczelni..." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
|
![]()
Wstyd się przyznać,ale ja nawet nie umiem sobie nic ściągnąć..
![]() + Bonus....!!!!!!!! ![]() i moja okropna simka po metamorfozie. ![]() i ich czwarte dziecko ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
|
![]()
Nie są okropni. A jeśli chodzi o umiejętność ściągania i instalowania dodatków do Simsów, no to wiesz... człowiek uczy się całe życie. Nic nie stoi na przeszkodzie by przeczytać parę poradników...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Guest
|
![]()
Abi -spróbuj z giełdy wymiany ściągnąć sobie całe simy-ja dzięki temu tam fryzurki i ciuszki
![]() eyvee-twój WP ma jasną karnacje? Mi zawsze trafiają się ciemnoskórzy ![]() Anie-moze i kiedyś będą Potterowie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|